13 Reasons Why 4. sezon ne zaman başlıyor? Final sezonuna dair bilmeniz gerekenler burada!

"Ölmek İçin On Üç Sebep" son veda için dönüyor! Netflix, 13 Reasons Why'ın final sezonunun 05 Haziran 2020'de başlayacağını duyurdu! Final sezonuna dair detaylar...

Netflix'in en popüler gençlik dizileri arasında yer alan "13 Reasons Why"ın (Ölmek İçin On Üç Sebep) 4. ve final sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu!

13 REASONS WHY FİNAL SEZONU DETAYLARI

Netflix'in paylaştığı Lord Huron'dan The Night We Met parçası eşliğindeki kamera arkası videosu ile birlikte dizinin final sezonu bölümlerinin 05 Haziran 2020 Cuma günü izleyici ile buluşacağı duyuruldu.

13'er bölümden oluşan ilk üç sezonun aksine final sezonunda izleyiciyi daha kısa bir serüven bekliyor. 4. sezon toplam 10 bölümden oluşacak.

20-05/12/13-reasons-why-dizi.jpg

İlk sezonunda Hannah Baker'ın hikayesi olarak başlayan 13 Reasons Why'ın ilerleyen sezonları Clay'in, Tyler'ın, Jessica'nın ve diğerlerinin hikayesine dönüştü. İzleyiciler üç sezon boyunca Liberty Lisesi gençlerinin Hannah'ın ölümünde oynadıkları rolü kabul etmelerinin zorluklarını ve sonuçlarını izlerken; final sezonu yaklaşırken akıllara gelen soru şu: Bryce'ın ölümünün üstesinden nasıl gelecekler?

13 REASONS WHY 4. SEZON KONUSU

13 Reasons Why'ın 4. ve final sezonunun resmi özeti şu şekilde:

Dizinin son sezonunda, Liberty Lisesi'nin son sınıf öğrencileri mezuniyete hazırlanmaktadır. Ancak okula veda etmeden önce tehlikeli bir sırrın gömülü kalmasını sağlamak ve geleceklerini sonsuza dek etkileyebilecek kalp kırıcı seçimlerle yüzleşmek zorundadırlar.

20-05/12/bryce-walker-13-reasons-why.jpg

Jay Asher'ın çok satan romanından uyarlanan yapımın final sezonunun oyuncu kadrosuna Gary Sinise ve JanLuis Castellanos ikilisi katılmışlardı.

CSI: NY ile bilinen Sinise, Clay Jensen'in (Dylan Minnette) kaygı, depresyon ve kederle savaşmasına yardımcı olmaya çalışan şefkatli, soruna doğrudan eğilen aile terapisti Dr. Robert Ellman'ı canlandıracak. Ellman, geçmişindeki travma ile yüzleşmesi ve iyileşme sürecine başlaması için Clay'a yol göstermeye kararlıdır.

20-05/12/gary-sinise-13-reasons-why.jpg

Sezonun diğer yeni ismi JanLuis Castellanos ise bölünmüş haldeki futbol takımının karizmatik, agresif ve sadık kaptanı Diego Torres'e hayat verecek. Liberty Lisesi'nin en karmaşık kızlarından biriyle gönül ilişkisine girmesi Diego'yu geçmiş ve şimdiki zaman arasında sıkıştırırken, kime güvenebileceği konusunda şüpheye düşürecek.

13 REASONS WHY 4. SEZON OYUNCU KADROSU

Final sezonunun oyuncu kadrosu toplu olarak ise şu şekilde: Dylan Minnette, Alisha Boes, Brandon Flynn, Miles Heizer, Grace Saif, Christian Navarro, Ross Butler, Devin Druid, Timothy Granaderos, Anne Winters Bluman, Tyler Barnhardt, Austin Aaron, Inde Navarrette, RJ Brown, Steven Webern, Brenda Strong, Amy Hargreaves, Josh Hamilton, Mark Pellegrino, JanLuis Castellanos.

Brian Yorkey'in yaratıcısı olduğu 13 Reasons Why'ın yürütücü yapımcı kadrosunda bu isme Mandy Teefey, Kristel Laiblin, Selena Gomez ve Joy Goman eşlik ediyorlar.

"13 Reasons Why (Netflix) Final Sezonu Duyuru Videosu (Türkçe Alt Yazılı):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin