Furkan Andıç'ın yeni dizisi Çatı Katı'na yeni oyuncular dahil oldu!

Ekranların sevilen isimleri Çatı Katı dizisinin kadrosunda.

Merve Mutlu
12 Mayıs 2020 - 10:49
Gündem

Mia Film tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan Çatı Katı dizisinin başrolünde, en son Her Yerde Sen dizisinde boy gösteren başarılı ve yakışıklı oyuncu Furkan Andıç'ın yer alacağını daha önce sizlerle paylaşmıştık. 

20-05/12/furkan-andic.jpg

Barış Yöş'ün ilk bölümlerini yöneteceği Çatı Katı dizisinin senaryosunu Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı ve Barkın Şenüren kaleme alıyor. Haziran ayının 2. haftası çekimlerine başlanacak olan dizi Kanal D ekranlarında yayınlandı.

Çatı Katı dizisinin oyuncuları kimler?

20-05/12/mia-film.jpg

Ekranların sevilen oyuncuları Çatı Katı dizisinin kadrosunda buluşuyor. En son Elimi Bırakma dizisinde rol alan Burak Tamdoğan, en son Aşk Ağlatır dizisinde rol alan Pelin Öztekin, en son Dengi Dengine dizisinde rol alan Bülent Seyran ve Sevgili Geçmiş dizisinde karşımıza çıkan Renan Bilek'de diziye katıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin