Evrim Doğan, Hande Erçel'in yeni dizisine dahil oldu!

Ekranların sevilen ismi yeni dizi Sen Çal Kapımı'ya dahil oldu.

Merve Mutlu
12 Mayıs 2020 - 11:38
Gündem

Ender Mıhlar yönetmenliğinde çekilecek olan ve başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin'i buluşturan yeni dizi Sen Çal Kapımı'nın hazırlıkları devam ediyor. Yeni oyuncuların da dahil olduğu dizi şimdiden heyecan yaratmayı başardı. 

20-05/12/sen-cal-kapimi.png

Bürsin ve Erçel'i başrolde buluşturan dizinin kadrosunda Elçin Afacan, Bige Önal, Anıl İlter ve Melisa Döngel'in dahil olduğunu daha önce sizlerle paylaşmıştık. MF Yapım'ın Fox ekranları için hazırladığı dizinin bazı karakterleri de belli oldu. Erkenci Kuş adlı romantik komedi dizisiin senaryosunu yazan Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme alacağı yeni dizide Erçel, üniversitede okuyan Eda adında bir çiçekçi kızı canlandırırken, Bürsin de Serkan adında bir holding varisini canlandıracak ve olaylı tanışmaları büyük bir aşka dönüşecek. 

Evrim Doğan Sen Çal Kapımı dizisinde!

20-05/12/evrim-dogan.jpg

Gülümse Yeter dizisinde Nermin karakteri ile karşımıza çıkan, Bizim Hikaye dizisinde Şeyma karakteri ile akıllarda kalan ve son olarak Kardeş Çocukları dizisinde rol alan Evrim Doğan, Eda karakterinin halası Ayfer'i canlandırmak üzere kadroya dahil oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin