Acun Ilıcalı ve ekibi Türkiye'ye dönüyor!

Uzun süredir Dominik'te olan Acun Ilıcalı ülkeye dönüyor.

Merve Mutlu
12 Mayıs 2020 - 12:03
Gündem

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Survivor'ı hazırlayan Acun Ilıcalı, uzun bir süredir çekimler için Dominik Cumhuriyeti'ndeydi. Bayramı Türkiye'de geçirmek isteyen Acun Ilıcalı ve ekibi, Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla İstanbul'a gelecek. 

20-05/12/acun-ilicali-kimdir.png

Son zamanların en çok izlenen programları arasında yer alan ve koronavirüs salgını başlamadan önce çekimlerine başlanan yarışmada yer alan yarışmacılar, salgını adadayken öğrenmiş ve büyük şaşkınlık yaşamışlardı. Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri yapılan programın yapımcısı Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi, THY'ye ait bir uçakla Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. İstanbul'a döndükten sonra Covid- tedbirleri kapsamında KYK'da (Kredi ve Yurtlar Kurumu) kalacak olan ekip, 14 gün sonra ailelerine kavuşacaklar.  yurt dışında bulunan ve ülkeye dönmek isteyen vatandaşları için harekete geçen Türkiye, bugüne kadar 110 ülkeden sayısız uçuş gerçekleştirmişti.Ilıcalı ve ekibi ile bölgedeki vatandaşları tahliye edecek THY uçağı, 14 Mayıs'ta İstanbul'a iniş yapacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin