Mucize Doktor ne zaman başlayacak? Sezon finali mi yaptı?

Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor ne zaman devam edecek?

Merve Mutlu
12 Mayıs 2020 - 12:41
Gündem

Başrolünde otistik savant sendromlu asistan cerrah Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez'in yer aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor ne zaman başlayacak sorusu izleyicilerin kafasını karıştırmaya devam ederken, oyunculardan açıklamalar geldi. 

20-05/12/mucize-doktor.png

Tüm önyargılara rağmen başarılıyle Tıp Fakültesi'ni bitirerek Cerrahi bölümünde asistan olan ve görsel hafıza üstünlüğü ile başarılı bir doktor olan Ali Vefa'nın arkadaşlık ve aşkla tanışma hikayesini anlatırken de yürekleri ısıtan Mucize Doktor dizisi en son 28. bölümü ile izleyici karşısına çıkmıştı. 

Mucize Doktor dizisi sezon finali yaptı mı?

20-05/12/reha-ozcan.png

Mucize Doktor'da Başhekim Adil karakterine hayat veren usta oyuncu Reha Özcan, aynı dizide Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Özder'in yayınına konuk oldu.Özge Özder yeni sezon çekimleriyle ilgili olarak "Yaz tatilinden sonra ikinci sezon olarak başlayacağız büyük ihtimalle" derken Özcan da Yayınlanan son bölüm sezon finaliydi bence de, çünkü bu saatten sonra ekibin toparlanması çok zor. Ayrıca bu saatten sonra hastanede çekim yapmamız zor, stüdyoya gireceğiz. İyi taraftan bakalım, elimizde bir sürü senaryo olacak. Temmuz - Ağustos aylarında bomba gibi gireriz diye düşünüyorum." dedi. Yapım şirketi ise dizi ile ilgili son kararını önümüzdeki günlerde açıklayacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin