HBO'dan mutlaka izlemeniz gereken en iyi 7 dizi!

HBO dizileri sevilerek izlenmeye devam ediyor.

Merve Mutlu
12 Mayıs 2020 - 13:08
Kültür Sanat

HBO, Amerika'nın önde genel kanallarından biridir ve oldukça başarılı dizi projelerine bünyesinde yer vermektedir. Son dönemde özellikle sinemaya bile kafa tutacak kadar başarılı dizi projeleri yayınlanarak başarılı bir yol izleniyor. Biz de sizler için HBO'da izlemeniz gereken en iyi 7 diziyi hazırladık. 

The Sopranos

20-05/12/sopranos.jpg

Toplamda 86 bölüm yayınlanan ve birçok ödül alarak gelmiş geçmiş en iyi diziler listesine adını yazdırmış olan dizi, New Jersey'de olan Amerikan - İtalyan mafya ailesi olan Tony Soprano'nun ve ailesinin yaşamından kesitler sunuyor.

Oz

20-05/12/oz.jpg

1997-2003 yılları arasında yayınlanmış olan dizinin konusu hapishanedir. 6 sezon süren dizi, Oswald State Correctional Facility adında ve kısaca OZ denilen bir Amerikan hapishanesinde geçen olayları konu alıyor. 

The Wire

20-05/12/the-wire.jpg

2 Haziran 2002'de başlanan dizi beş sezonun ardından veda ederken, her sezonunda Baltimore şehrinin ayrı bir yüzünü göstermiştir. 

Game of Thrones

20-05/12/game-of-thrones.jpeg

Fantastik türde bir dizi olan Game of Thrones, uyarlama bir dizidir. Yedi Krallık olarak da bilinen Westeros’un ardındaki dünya, Sonsuz bir evreni andıran Taht Oyunlarını konu almaktadır. Yazların ve kışların oldukça uzun olduğu bir diyarda yaşanan taht savaşlarını konu almaktadır. 

Band of Brothers

20-05/12/band-of-brothers.jpg

Stephen Ambrose'un aynı isimli romanından uyarlanmış bir hikaye olan Band of Brothers; 2. Dünya Savaşını Amerikan ordusunun hava kuvvetlerine bağlı Easy bölüğü üzerinden işliyor ve askerlerin temel eğitimleri ile başlayan dizi, savaşın bitmesinin ardından ordudan ayrılmalarına kadar da devam ediyor. 

The Leftovers

20-05/12/the-leftovers.jpg

Tom perrotta'nın aynı isimdeki romanından uyarlanan dizi, ani dönüş olarak bilinen bir baygınlıktan sonra insanların bir anda yok olduğu görülen bir kasabada geçiyor. Kasaba başkanı Kevin Garvey'nin engellemelerine rağmen, 100 insanın kaybolduğunu gören halkına yardım etmeye çalışmasını işliyor.  

True Detective

20-05/12/true-detective.jpg

Louisiana Cinayet Masası'nda görev yapan dedektif Rust Cohle, ve Martin Hart (Harrelson) bir seri katilin peşindedirler. İkilinin takibi kendi hayatlarının da içinden çıkılmaz bir hale gelmesine neden olur. 17 yıl boyuca bir seri katili yakalamak için iz sürerler ve en sonunda kendilerini sorgu masasında bulurlar. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin