Pelin Öztekin Aşk Ağlatır dizisinin kadrosunda! Konusu ne?

Adını Çok Güzel Hareketler Bunlar ile duyuran Pelin Öztekin yeni dizinin kadrosuna girdi.

Merve Mutlu
19 Temmuz 2019 - 10:07
Yeni Bölüm

Yabancı dizilerden Türkiye'ye uyarlanan diziler arasına, önümüzdeki sezon Aşk Ağlatır adı ile Japon yapımı Love That Makes You Cry dizisi de dahil oldu. Başrolünde Deniz Can Aktaş'ın rol alacağı dizinin hazırlıkları devam ediyor...

19-07/19/ask-aglatir.jpg

Büyük bir merakla beklenen ve önümüzdeki sezonda Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan MF Yapım imzalı Aşk Ağlatır'ın hazırlıkları devam ederken, Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın ardından yeni bir ismin daha kadroda olduğu açıklandı. 

Pelin Öztekin Aşk Ağlatır dizisinde!

19-07/19/pelin-oztekin.png

Bir Demet Tiyatro ile oyunculuğa başlayan, adını Çok Güzel Hareketler Bunlar kadrosunda duyuran ve Hayat Bilgisi, Sınıf, Doksanlar, Hayat Şarkısı ve Koca Koca Yalanlar gibi dizilerde de başarıyla rol alan Pelin Öztekin, şimdi de Aşk Ağlatır dizisinde Nagehan karakterini canlandıracak. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta oturuyor. 

Aşk Ağlatır dizisinin konusu ne?

19-07/19/mf-yapim.png

Dizinin orijinaline baktığımızda, başrolde 5 erkek ve 5 kadın oyuncu yer alıyor. Her biri kendi hayalleri ve hasretleriyle, küçük şehirden İstanbul'a taşınan karakterlerin, aşk ve arkadaşlık hikayesinin anlatıldığı dizide, karakterlerin her birinin bambaşka olan yaşam öyküsü ele alınıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin