Tolgahan Sayışman'ın yeni dizisi Şampiyon'da Bahar Süer de rol alacak!

TRT1 ekranları için hazırlanan yeni dizinin kadrosuna bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
19 Temmuz 2019 - 11:07
Yeni Bölüm

Başrolünde Tolgahan Sayışman ve Emir Özyakışır'ın rol alacağı, TRT1 ekranlarının yeni sezon dizisi Şampiyon'un kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.  

19-07/19/tolgahan.png

Kadrosunda Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Emir Özyakışır, Ümit Erdim ve Erkan Avcı gibi isimleri bir araya getiren BKS Yapım imzalı Şampiyon dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

19-07/19/bahar-suer-kimdir.jpg

Kafkas lakaplı eski bir boksörün, oğlu için yeniden boks müsabakasına çıkmak zorunda kalmasını konu alan Şampiyon dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Merakla beklenen dizinin kadrosuna son olarak da Bahar Süer katıldı. Süer dizide, Tolgahan Sayışman'ın canlandıracağı Kafkas'ın yengesi Mücella karakterini canlandıracak. 

Bahar Süer kimdir?

19-07/19/bahar-suer.jpg

1999 yılından beri tiyatro ile iç içe olan Bahar Süer, Gazi Üniversitesi'nde (2003-2008) işletme okudu. O dönemde üniversitenin Tiyatro Kulübünde yer aldı. Okul bitince ve babasını da ikna edince Konservatuar sınavlarına hazırlandı ve kazandı (Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü). Mezun olduktan sonra 1 yıl Ankara’da yaşarken birkaç televizyon dizisinde yer aldı. Sonra İstanbul'a yerleşti 2013 yılında Avrupa Avrupa dizisinde Kayserili bir karakteri oynamıştır ve ardından Seksenler adlı dizide Emel karekterini canlandırdı. Son olarak da Yeni Gelin dizisinde başarılı bir performans sergiledi. 

2012 yılında 2012 Arda Kappolat En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin