Penny Dreadful: City of Angels 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Penny Dreadful dizisinin spin-off'u Penny Dreadful: City of Angels'ın yeni bölümünde neler olacak? Penny Dreadful: City of Angels 1. sezon 2. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

Dönemin doğaüstü ve karmaşık gerçekliğini ekranlara taşıyan Showtime dizisi "Penny Dreadful: City of Angels" geçtiğimiz hafta sonu "Santa Muerte" isimli bölümle ekran macerasına başladı.

PENNY DREADFUL: CITY OF ANGELS EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI!

Penny Dreadful: City of Angels'ın hikayesi; toplumsal olaylar ve politik çekişmelerle dolu 1938 yılı Los Angeles'ı ürkütücü bir cinayetle sarsılırken dedektif Tiago Vega ve ortağı Lewis Michener'in kendilerini şehrin zengin tarihini yansıtan destansı bir hikayenin içinde bulmalarını konu ediniyor.

Sezonun açılış bölümünde; Dedektif Tiago Vega ve ortağı Lewis Michener gizemli ve dehşet verici bir cinayeti araştırırken; Tiago'nun annesi Maria ise Santa Muerte'ye dua etmektedir.

20-05/03/penny-dreadful-city-of-angels-1x02-foto1.jpg

PENNY DREADFUL: CITY OF ANGELS AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ

Penny Dreadful: City of Angels, Paco Cabezas'ın yönetmen koltuğunda oturduğu açılış bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.04 reyting oranı ve 0.448 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

PENNY DREADFUL: CITY OF ANGELS 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Penny Dreadful: City of Angels; Paco Cabezas'ın (Into the Badlands , Penny Dreadful) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümü "Dead People Lie Down" ile 03 Mayıs 2020 Pazar akşamı Showtime ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki,yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-05/03/penny-dreadful-city-of-angels-1x02-foto3.jpg

PENNY DREADFUL: CITY OF ANGELS 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Raul Vega (Adam Rodriguez) hastanede ölüm döşeğinde iken kardeşi Mateo polislerin etrafını kuşattığı esnada kendisine yardıma gelen Sinek Rico (Sebastian Chacon) ile tanışır.

Tiago (Daniel Zovatto) ve Lewis'in (Nathan Lane) soruşturması kendilerini radyoda vaaz veren Rahibe Molly Finnister (Kerry Bishé) ve annesi Miss Adelaide'ye (Amy Madigan) götürür.

Belediye meclisi üyesi Townsend (Michael Gladis) ve kurnaz asistanı Alex (Natalie Dormer), siyasi hedeflerini ilerletmek için şehirdeki anlaşmazlıklardan yararlanırlar.

Peter Craft, plajda Elsa ve sinir bozucu oğlu Frank ile karşılaşır. Bu arada Lewis ve eski arkadaşları ise Üçüncü Reich faaliyetlerini gözlemlerler.

PENNY DREADFUL: CITY OF ANGELS YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-05/03/penny-dreadful-city-of-angels-1x02-foto4.jpg

20-05/03/penny-dreadful-city-of-angels-1x02-foto5.jpg

20-05/03/penny-dreadful-city-of-angels-1x02-foto2.jpg

20-05/03/penny-dreadful-city-of-angels-1x02-foto6.jpg

20-05/03/penny-dreadful-city-of-angels-1x02-foto7.jpg

20-05/03/penny-dreadful-city-of-angels-1x02-foto8.jpg

20-05/03/penny-dreadful-city-of-angels-1x02-foto9.jpg

"Penny Dreadful: City of Angels" (Showtime) 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin