Insecure dizisine 5. sezon onayı çıktı! Yeni sezon detayları!

Issa Rae'li komedi dizisi Insecure'nin ömrü daha çok uzun! Insecure 5. sezon detayları...

Issa Rae imzalı sevilen komedi dizisi "Insecure"de serüven daha çok uzun sürecek gibi!

INSECURE 5. SEZON ONAYINI ALDI!

Yayıncı kanal HBO, geçtiğimiz haftalarda dördüncü sezonu başlayan dizisine resmi 5. sezon onayını verdi.

İlk üç sezonu 8, devam eden dördüncü sezonu 10 bölümden oluşan yapımın bir sonraki sezonunun kaç bölümden oluşacağı ya da ne zaman başlayacağı hakkında ise henüz bir bilgi verilmedi.

20-05/03/insecure-issa-rae.jpg

HBO Programlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Amy Gravitt konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Issa, Prentice Penny ve tüm Insecure ekibinin beşinci sezon için yeniden bir araya geleceklerinden dolayı heyecanlıyız. Onların hikayeleri hepimizi dünyada biraz daha az yalnız hissetitiroyor" ifadelerini kullandı.

INSECURE KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Issa Rae & Larry Wilmore ikilisince Rae'nin bol övgü alan web serisi Awkward Black Girl'den esinlenerek hazırlanan yapımın oyuncu kadrosu Issa Rae (Issa Dee), Jay Ellis (Martin "Lawrence" Walker), Yvonne Orji (Molly Carter), Natasha Rothwell (Kelli), Amanda Seales (Tiffany DuBois) ve Alexander Hodge'den (Andrew) oluşuyor.

Kendi gerçek günlük yaşamlarının sorun ve kusurlarıyla uğraşırken farklı dünyalar arasında dolanmaya çalışıp rahatsız edici günlük deneyimlerin eşlik ettiği sonsuz bir dizi olayla başa çıkmaya çalışan iki siyahi kadının dostluğuna odaklanan Insecure'nin yürütücü yapımcı kadrosunda ise Issa Rae, Prentice Penny, Melina Matsoukas, Michael Rotenberg, Dave Becky, Jonathan Berry, Amy Aniobi ve Jim Kleverweis yer alıyorlar.

20-05/03/insecure-oyunculari.jpg

Insecure, sezonun dördüncü bölümü "Lowkey Losin' It" ile 03 Mayıs 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Insecure" (HBO) 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin