Greenleaf 5. sezon fragmanı yayınlandı! Dizinin final zamanı da belli oldu!

OWN kanalının en çok izlenen dizisi Greenleaf finale doğru! Haziran ayında başlayacak 5. sezonun aynı zamanda final sezonu olacağı duyuruldu! Detaylar...

Yayınlandığı kanal olan OWN (Oprah Winfrey Network) için izlenme rekorları kıran "Greenleaf" dizisi finale yaklaşıyor!

GREENLEAF 5. VE FİNAL SEZONU YAKLAŞIYOR!

Hikayesi; oldukça kalabalık cemaatli bir kiliseyi yöneten Greenleaf ailesinin çevresinde geçen yapımın, Haziran ayı içinde başlayacak olan 5. sezonu ile birlikte final yapacağı duyuruldu! Ayrıca final sezonunun ilk fragmanı da paylaşıldı.

İlk dört sezonu dijital yayın platformu Netflix'ten de izlenebilen Greenleaf, ekran serüvenine 3,04 milyon kişi tarafından izlenip kanaldaki izlenme rekorunu kırarak başlamıştı. Geride bıraktığımız dördüncü sezonunu 1.1 milyon izleyici ortalaması ile tamamlayan dizi, siyahi izleyiciler göz önüne alındığında en fazla takip edilen kablolu kanal dizisi oldu.

20-05/04/greenleaf-5-sezon.png

GREENLEAF FİNAL SEZONUNDA NELER OLACAK?

Memphis'te kalabalık cemaatli bir kiliseyi yöneten ancak karmaşık ilişkiler, açgözlülük ve farklı günahlar ile iş ve kişisel yaşamlarına gölge düşüren Greenleaf ailesinin hikayesini izleyiciye sunan yapımın final sezonunda Greenleaf ailesinin, kiliselerinin Bob Whitmore ve Harmony & Hope Ministries tarafından ele geçirilmesini engellemeye çalışmasına tanıklık edeceğiz. Ancak geçmişten gelen ve şimdiki sırlar, birleşmeye çalışırken bile aileyi parçalamakla tehdit edecektir.

Greenleaf'in oyuncu kadrosu Kim Hawthorne, Lamman Rucker, Deborah Joy Winans, Oprah Winfrey, Lynn Whitfield, Merle Dandridge, Keith David, Desiree Ross, Lovie Simone, Tye White ve Gregory Alan Williams'tan oluşuyor.

20-05/04/greenleaf-lynn-whitfield.jpg

2016 yılında OWN'in ilk senaryolu dizisi olarak ortaya çıkan yapım şimdiye kadar NAACP Image Ödülleri'nde on kez adaylık kazanırken; 2020 yılındaki organizasyonda en iyi dizi (drama) ödülünü kazanmayı başardı.

"Greenleaf" (OWN) 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin