HBO'dan yeni korku dizisi geliyor: Lovecraft Country!

Kaliteli yapımları izleyicilerle buluşturan HBO'dan yeni bir dizi geliyor.

Merve Mutlu
04 Mayıs 2020 - 10:24
Kültür Sanat

Başarılı dizi projelerini izleyicilerle buluşturan bir adres olarak adını duyuran kablolu televizyon kanalı HBO'dan korku türünde yeni bir dizi geliyor: Lovecraft Country.

Lovecraft Country'nin konusu nedir?

20-05/04/zenci.png

Matt Ruff‘un aynı adlı kitabına dayanan bu yapım 25 yaşındaki Atticus Black adındaki gencin yaşadıklarını anlatıyor. Black babasının kaybolmasıyla birlikte yakın arkadaşı Letitia ve amcası George ile siyahi vatandaşların aleyhine ayrımcılık yaoıldığı ve evlerin bombalandığı 1950'kerdejş im Crow dönemi Amerikası'nda babasını bulmak amacıyla yolculuğa başlamasını ve bu yolculukta karakterlerin bir yandan Amerika'daki ırkçı teröre bir yandan kötü niyetli ruhlara karşı mücadelesini başlatacaktır.

Lovecraft Country dizisinde kimler oynuyor?

20-05/04/lovecraft-1588577865.png

İlk duyurusu 2017 yılında yapılan dizinin kadrosunda Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell, Courtney B. Vance, Michael Kenneth Williams, Wunmi Mosaku, Chase Brown, Abbey Lee, Marcus A. Griffin Jr., Aunjanue Ellis ve Jamie Chung gibi isimler bir araya geliyorlar. 

Lovecragt Country 1. sezon ne zaman başlıyor?

20-05/04/love-craft-country.png

HBO'nun çok önceden doğrudan ilk sezon onayını verdiği dizinin ilk tanıtımı nihayet yayınlandı. Dizi Ağustos ayında izleyici ile buluşacak. 

Lovecraft Country ilk tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin