Bir Aile Hikayesi dizisinin sevilen oyuncusu Sen Çal Kapımı dizisinde!

Ekranların sevilen oyuncularından biri daha yeni dizinin kadrosunda.

Merve Mutlu
04 Mayıs 2020 - 11:09
Gündem

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin'i buluşturacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Yeni katılan isimlerden biri de Bir Aile Hikayesi dizisinin sevilen oyuncusu oldu.

20-05/04/hande-ercel-kerem-bursin.jpg
Ender Mıhlar'ın yönetmenliğinde çekilecek olan Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosu tamamlanmak üzere. Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı dizi: zengin bir adam olan Serkan Bolat'ın (Kerem Bürsin) karşısına çıkan bir kadın olan ve çiçek satan üniversiteli Eda'nın olaylı bir tanışmanın ardından birbirlerine aşık olmasını ve tutkuyla birbirlerine çekilmesini konu alacak. 

Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncuları kimler?

20-05/04/elcin-afcan.jpg

MF yapım imzası taşıyan ve Fox ekranlarında yayınlanacak olan dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı. Neslihan Yeldan, Anıl İlter, Bige Önal ve Melisa Döngel'in dahil olduğu kadroya son olarak da Bir Aile Hikayesi'nde yer alan ve oyunculuğu ile kendini sevdiren Elçin Afacan dahil oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin