Pınar Deniz'in Aşk 101'den sonraki yeni dizisi belli oldu!

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Yabancı'nın kadın başrol oyuncusu belli oldu! Pınar Deniz kadroda...

Nurşah
23 Ağustos 2019 - 15:40
Gündem

Sevilen oyuncu Pınar Deniz önümüzdeki sezon yeni dizisi ile izleyici karşısında olmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun Aşk 101 dizisinden sonraki yeni adresi belli oldu!

19-08/23/pinar-deniz-yabanci-dizisi.jpg

Pınar Deniz Yabancı dizisi ile anlaşma aşamasında!

Yeni sezonda kanallar yeni dizileri ile izleyici karşısına çıkmak için hazırlıklarını hızlandırıyorlar. Bu dizilerden bir tanesi de sevilen oyuncu İlker Kaleli'nin başrolünde yer alacağı Yabancı... 2019 senesinin son aylarında izleyici karşısında olması planlanan dizi ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

19-08/23/pinar-deniz-yeni-dizi-1566563358.jpg

Show Tv'de izleyici karşısına çıkacak olan Yabancı dizisinin başrol kadın oyuncusu ise belli oldu. Ranini'de yer alan habere göre; Vatanım Sensin ve Bir Deli Rüzgar dizileri ile beğeni kazanan Pınar Deniz Yabancı'nın da başrolünde yer alacak. Başarılı kadın oyuncuyu ilerleyen dönemlerde Netflix'in Aşk 101 isimli dizisinde de izleyeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin