Eda Ece'den Yasak Elma yeni sezon paylaşımı! Çekimler başladı...

Pazartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Yasak Elma'nın yeni sezon çekimleri başladı! Başarılı oyuncu Eda Ece'den paylaşım da gecikmedi...

Nurşah
23 Ağustos 2019 - 14:30
Gündem

Fox Tv ekranlarının entrika ve dram yolu sevilen dizisi Yasak Elma yeni sezona son sürat hazırlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sete çıkan dizinin başrol oyuncularından Eda Ece paylaşımı ile beklentiyi artırdı!

19-08/23/yasak-elma-3-sezon.jpg

Eda Ece'den Yasak Elma yeni sezon paylaşımı

Nefes kesen bir sezon finalinin hemen ardından ekrana gelen yeni sezondan ilk görüntüler, dizinin takipçilerini büyük bir merakta bırakmıştı. Aradan geçen yaz tatilinin ardından Yasak Elma ekibi yeni sezon için hazırlıklara başladı.

19-08/23/eda-ece-yeni-sezon.jpg

Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece ise Yasak Elma'nın yeni sezonuna ilişkin heyecanı paylaşımları ile daha da artırıyor. Güzelliğini öne çıkaran siyah elbisesi ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Eda Ece, açıklama kısmına ise "Evimize döndük. Back to work. Yasak Elma 3. sezon" yazarak yeni sezon çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. 

Oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece'nin yer aldığı Yasak Elma yeni sezonda Fox Tv ekranlarında hikayesine kaldığı yerden devam edecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin