Çocuk dizisinin setinden ilk fotoğraf paylaşıldı!

Star Tv ekranlarının yeni sezon dizisi Çocuk'tan ilk fotoğraf geldi.

Merve Mutlu
23 Ağustos 2019 - 14:13
Yeni Bölüm

Kadrosunda Nazan Kesal, Ceyda Ateş, Serhat Teoman, İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney gibi başarılı isimleri bir araya getiren Çocuk dizisinin ilk tanıtımının ardından, setten ilk fotoğraf da paylaşıldı. 

19-08/23/ocuk-ilk-tanitim-1566558002.png

Kadın draması türünde 1441 Yapım tarafından hazırlanan Çocuk dizisinin yayınlanan tanıtımı izleyicilerle buluştu ve dramatik sahne büyük merak yarattı. Kalabalık bir başrol kadrosuna sahip olan ve anneleri konu alacak olan dizinin afiş çalışmaları da bugün yapıldı. 

Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız'ın birlikte kaleme aldığı, Serkan Birinci'nin yönetmen koltuğuna oturduğu diziden ilk fotoğraf paylaşımı da yapıldı.

İşte o kare:

19-08/23/ocuk-dizisindne.png

Dört kadının annelikleriyle sınandığı yolda, çocuklarının da anneleriyle sınanacağı bir hikayeyi izleyiciye sunmaya hazırlanan dizinin ana mekanı Karasu ailesinin Pembe Köşkünde afiş ve tanıtım çalışmaları yapıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin