Nazan Kesal'ın yeni dizisi Çocuk'tan ilk tanıtım geldi!

Star TV'nin yeni sezon dizisi Çocuk'tan ilk tanıtım yayınlandı!

Merve Mutlu
23 Ağustos 2019 - 11:55
Yeni Bölüm

Star Tv ekranları için 1441 Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Serkan Birinci'nin oturacağı açıklanan Çocuk dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. 

19-08/23/ocukk.png

Kadrosunda usta isim Nazan Kesal, uzun süredir ekranlarda olmayan başarılı oyuncu Ceyda Ateş, güzel oyuncu Özge Gürel, Hazar Motan ve Serhat Teoman gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren Çocuk dizisi büyük bir merakla bekleniyor. 

Çocuk dizisinden ilk tanıtım geldi!

19-08/23/ocuk-dizisi-1566547520.png

Ağustos ayının başında çekimlerine başlanan ve Eylül ayında izleyici ile buluşacak olan kadın draması türündeki dizi, oyuncuların sevenleri arasında büyük merak konusu oldu. Yayınlanan tanıtımda: bir meydanda annesi tarafından eli bırakılan çocuk, annesine sesleniyor. Yüzü görülmeyen annesinin yavaşça uzaklaştığı görülen çocuğun elini ise başka bir kadın tutuyor.

Çocuk dizisi ilk tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin