13 Reasons Why 3. sezon Netflix'te yayında! Bryce Walker'ı kim öldürdü?

Heyecan ve merakla beklenen 13 Reasons Why dizisinin 3. sezonu yayınlandı!

Nurşah
23 Ağustos 2019 - 11:20
Kültür Sanat

Büyük bir heyecanla beklenen 13 Reasons Why'ın 3. sezonu an itibarıyla Netflix platformunda izleyicinin beğenisine sunuldu! Yeni sezon kaç bölümden oluşuyor? İşte merak edilenler...

19-08/23/13-reasons-why-3-sezon-yayinlandi.jpg

13 Reasons Why 3. sezon yayınlandı!

Hannah Baker'ın intiharının ardından geride bıraktığı kasetlerle, lise arkadaşlarını ve yaşadıklarını gözler önüne seren dizi, 13 Reasons Why kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edindi. IMDB üzerinde an itibarıyla 7.9 puana sahip olan dizinin 2. sezonu 18 Mayıs 2018 tarihinde izleyenleri ile buluşturuldu.

Heyecan ve merak unsurunun yanı sıra hikayesi ile gençler arasında sık karşılaşılan taciz, istismar, zorbalık gibi konularda da bir bilinç oluşturmak isteyen 13 Reasons Why'ın 3. sezonu bir seneyi aşan bekleyişin ardından izleyicisinin karşısına çıktı...

19-08/23/13-reasons-why-3-sezon-netflixte.jpg

13 Reasons Why 3. sezon kaç bölüm?

İlk sezonu Hannah'ın intiharı, 2. sezonu ise intiharın ardından okul ve ailesinin arasındaki mahkemede yaşananlar ile geçen dizi bu sefer rotasını farklı bir yöne doğru çeviriyor. Bugün ekrana gelen yeni bölümlerde akıllarda tek bir soru yer alıyor: Brice Walker'ı kim öldürdü?

Kadroya katılan yeni isimler ve giderek artan temposu ile 13 Reasons Why 3. sezonu ise diğer sezonlarda olduğu gibi toplamda 13 bölümden oluşuyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin