Tolga Sarıtaş Ferhat ile Şirin'in başrolü oldu!

Söz dizisinin sevilen oyuncusu yeni bir diziyle dönüyor.

Merve Mutlu
23 Ağustos 2019 - 10:06
Yeni Bölüm

Söz dizisinde başarılı performansı ile akıllara kazınan başarılı ve yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş, yeni sezonda yeni bir dizi ile yeniden ekranlarda olacak. 

19-08/23/saritas-1566541663.jpg

Daha önce Güneşin Kızları, Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl ve Söz gibi başarılı dizilerde yer alan Sarıtaş, yeni sezon için bir diziyle anlaşarak kendisinden müjdeli haber bekleyen takipçilerini sevindirdi. 

19-08/23/saritassss.jpg

Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre: O3 Medya, Fox ekranları için Ferhat ile Şirin adında dram türünde bir dizi hazırlığına girişti. Yönetmen koltuğuna Mehmet Ada Öztekin'in oturacağı dizinin kadrosundaki ilk ismin de Tolga Sarıtaş olduğu açıklandı. 

Tolga Sarıtaş kimdir?

19-08/23/saritas-kimdir.png

30 Mayıs 1991 İstanbul doğumlu olan oyuncu aslen Sivaslı.  Halil Akkant Lisesi'nden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yöneldi. Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Güneşin Kızları dizisinde yıldızı parlayan oyuncu Muhteşem Yüzyıl, Söz gibi projelerde de yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin