Poyraz Karayel 77.bölümde Poyraz'ın zor kararı

Poyraz Karayel bu akşam yayınlanan 77. bölümünde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Ayşegül ile Sinan kaçırıldı.

Sibel Karagöl
26 Ocak 2017 - 00:59
Yeni Bölüm

Poyraz Karayel bu akşam yayınlanan 77. bölümünde heyecanlı sahneleriyle izleyecileri ekran başına kilitledi. Poyraz'ın Nevra ve Girişim üyelerinin  toplantısına sızması şaşırtan gelişmelere yol açar ve beklenmedik bir son yaratır.

17-01/26/p1.jpg

Meltem'in Hafıza Kaybı

Meltem'e verilen ilacın etkisiyle intihar eden Meltem'e elektro şok tedavisi uygulanır. Bu tedavinin yan etkisi olarak Meltem uyandığında biricik eşek gözlüsünü tanımaz. Ayrıca Meltem'in iyileşmesini önlemek için Çınar hain planlarına devam etmekteydi.

Ağabeyi Zafer Biryol'un ölümünü araştıran Savaş, Bahri Umman ile tanışır. Diğer mafya üyeleri gibi Bahri baba'nın elini öpmeyen Savaş, Bahri'nin başına bela olacağının sinyalleri verdi.

Girişim'in Girişimi

Girişim’in yöneticileriyle bir buluşma düzenleyen Nevra'nın haberini alan polis Mümtaz, Poyraz’dan yardım ister. Poyraz isyemeyerek de olsa bu toplantıya gider. Nevra'nın fotoğraflarını çekerken Poyraz yakalanır fotoğrafları vermemek için köşe bucak saklanır. Bu sırada Girişim böyle bir tedbirsizliği kaldıramaz ve Nevra'yı dışarı atar.17-01/26/bahr.jpg

 

Bu sırada Ayşegül ile Sinan Girişim tarafından kaçırıldı. Poyraz'ın Girişim üyelerinin çektiği fotoğrafları geri vermesini isteyen Girişim kesin ve net konuştu. Fakat Poyraz fotoğraların bandını kaçtığı sırada sokakya gördüğü adama verdi. Geri döndüğünde ise adam ortalarda yoktu.

Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünden hemen sonra Poyraz Karayel'in 78. bölüm fragmanı yayınlandı.

 

Poyraz fotoğrafları emanet ettiği tanımadığı adamı nasıl bulacak? Ayşegül ve Sinan'ı nasıl kurtaracak? Bu sorular ve daha fazlası için 2 Şubat Perşembe alşamı 78. bölümüyle sevenleriyle buluşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin