Vatanım Sensin'de FETÖ krizi

Ekranların ilgiyle takip edilen dönem dizisi Vatanım Sensinde ani bir ayrılık yaşandı. Dizi ekibinden ayrılan senaristin kim olduğu ve detayları haberimizde!

Sibel Karagöl
26 Ocak 2017 - 01:14
Gündem

Güçlü senaryosu ve deneyimli oyuncu kadrosuyla ekranlarda fırtına gibi esen Vatanım Sensin dizisinde bu akşam yayınlanan 11. bölümünde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Dizinin iki senaristinden biri olan  Necati Şahin'in adı, dizinin son bölümünde jenerikte yer almadı.

Kanal D ekranlarında perşembe akşamları yayımlanan dizinin ekibininde senarist olarak yer alan Necati Şahin, daha önce Cemaat okullarının propagandasını yaptığı idda edilen Selam filmini yazarı olup, FETÖ'cü olmakla suçlanıyordu.

Vatanım Sensin'in geçen hafta yayınlanan 10. bölümünde ekibin isimleri belirtilirken jenerikte senarist olarak adı yazan Şahin'in, bu akşam yayınlanan 11. bölümde yer almaması dikkatleri topladı.

17-01/27/4.jpg

Dizinin yapımcılığını üstlenen O3 Medya henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ekranların ilgiyle takip edilen dönem dizisi Vatanım Sensin hakkında bilgi edinmek için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin