The Middle 9. sezon onayını aldı!

ABC, uzun soluklu aile komedisi The Middle için resmi 9. sezon onayını verdi.

The Middle'ın sona ermeye niyeti yok!

ERKEN GELEN YENİ SEZON ONAYI

Amerikan ulusal kanallarından ABC, güçlü aile komedisi "The Middle" için resmi 9. sezon onayını verdi.

KANALI MEMNUN EDEN RAKAMLAR

Salı akşamları yeni yayın saatinde ekranlara gelmeye devam eden The Middle, devam etmekte olan sezonunda şu ana kadar 1.6 reyting oranı ve 6.4 milyon izleyici ortalamalarını elde etti.

Geçen sezona göre izlenme oranlarında bir miktar düşüş gözlenmiş olsa da dizi, The Last Man Standing'in 2011-12 dolaylarındaki liderliğinin ardından son beş yıl içinde Salı akşamları ABC'nin en çok izlenen sitcom'u olma özelliğini sürdürüyor.

Bu arada bu yeni sezon onayı, dizinin 2011 Ocak'tan bu yana en erken gelen yeni sezon onayı haberi oldu.

17-01/26/the-middle-1485407986.jpeg

ABC Entertainment Başkanı Channing Dungey konuyla ilgili yaptığı açıklamada "The Middle, kanalın en tutarlı ve istikrarlı performans gösteren yapımlarından biri oldu ve Salı günlerine taşınmasının ardından yeni bir komedi gecesi kuşağı yaratmamıza katkıda bulundu" ifadelerini kullandı.

Eileen Heisler ve DeAnn Heline ikilisinin yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Patricia Heaton (Frankie), Neil Flynn (Mike), Charlie McDermott (Axl), Eden Sher (Sue) ve Atticus Shaffer (Brick) gibi isimler bulunuyor.

8. SEZON SÜRÜYOR

Dizi, sezonun 13. bölümü "Ovary and Out" ile 07 Şubat'ta ABC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

'The Middle' 8. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin