Poyraz Karayel 80. bölümde Girişim savaşı

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Poyraz Karayel bu akşam yayınlanan 80. bölümüyle izleyenlere hem eğlenceli hem de heyecanlı dakikalar yaşattı.

Sibel Karagöl
15 Şubat 2017 - 23:13
Yeni Bölüm

Bu akşam yayınlanan 79. bölümüyle izleyenlere keyifli sahnelere yaşatan Poyraz Karayel dizisi Kanal D ekranlarında fırtına gibi esti.

Poyraz Karayel 3.. 2.. 1.. 

Poyraz Karayel dizisinin ani bir final kararı yaptığını daha önceki haberimizde bildirmiştik. Son 3 bölümüyle bu akşam ekranlarda izleyicisiyle buluşan Poyraz Karayel'de eğlenceli dakikalar yaşandı. 

İLGİLİ İÇERİK

Poyraz, Zülfükar, Taş Kafa, Sadreddin ve Eda, Girişim'in işini bitirmek için yeni bir üyenin peşine düşerler. Poyraz ve ekibi için işler planladığı gibi gitmez ve girişimin üyesine yakalanırlar. Havuzda elektrik verilerek ölmek üzere olan Poyraz, Zülfükar, Taş Kafa, Sadreddin'in komik dialogları izleyenleri kahkalara boğdu. Ortalarda görünmeyen Eda'nın gelmesiyle eğlenceli ekimizi kurtulur.

17-02/15/po.jpg

Beşiktaşlı Feyyaz'ın Golü

Bu sırada Poyraz, Zülfükar, Taş Kafa, Sadreddin eşlerine  kahvede maç izleyecekleri yalanını söylemişlerdir. Fakat kadınlar hafta içi maç olmadığını fark ederek ekibi basmaya gider. Ekip bu sırada kahveyi yoldan geçen adamlarla doldurup, 90'lardan kalan bir maçı seyrediyormuş gibi yaparlar. Kadınlar tam özür dilemek üzereyken maçta Metin'in ortasıyla Feyyaz'ın attığı golün sesi gelir. Poyraz ve ekibinin foyası ortaya çıkar.

Kurnaz Bahri Baba

Savaş ise yurt dışına silah kaçakçılığı yapmak için Girişim'le anlaşmıştır. Savaş bu iş için Bahri babayla anlaşabileceğini umut etmişti. Bahri babaya Afrika'daki çocuklara erzak taşıyacağını söyleyen Savaş, Bahri babayı kandırabileceğini düşünerek büyük bir yanılgı içine girer.  Bahri baba deneyimli ve akıllı biri olarak bu oyunu ilk dakikadan çözer.

17-02/15/bahri.jpg

Annesi Nevra tarafından kaçırılıp, alı konulan Çınar, polisin başarılı operasyonuyla kurtulur. Nevra'nın adamı Çınar'ın şahitlik yapmasına engel olunması gerektiğini söyler ve oğlunu vurmak için izin ister.  Nevra'nın cevabı ne olacak? Nevra oğlu Çınar için vur emir verece mi?

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Poyraz Karayel 22 Şubat çarşamba akşamı final yapmasına iki bölüm kala ekranlarda izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin