Mae Whitman da Good Girls kadrosunda!

Parenthood'un yıldız isimlerinden Mae Whitman yeni dizi projesi Good Girls ile ekranlara geri dönüyor!

Volkan Küçükel
15 Şubat 2017 - 23:20
Gündem

Parenthood'un yıldız isimlerinden Mae Whitman yeni dizi projesiyle ekranlara geri dönüyor!

Whitman, NBC'nin drama türündeki pilot bölüm siparişlerinden "Good Girls"ün oyuncu kadrosuna katıldı.

"GOOD GIRLS" KONUSU

Jenna Bans'ın (The Family, Desperate Housewives) senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; banliyöde yaşayan üç eş ve annenin gelişen olaylar karşısında kendilerini aniden umutsuz bir durum içinde bulmalarına, bundan sonra risk almaktan kaçınmaya bir son verip güçlerini yeniden kazanmak uğruna her şeyi riske etmeye hazır duruma gelmelerine odaklanıyor.

17-02/15/mae-whitman.jpg

WHITMAN'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Bu üçlü grubun lideri Beth (Kathleen Rose Perkins), kocası Dean'in (Matthew Lillard) bir ilişkisi olduğunun farkına varmaya başladığında bu olayın olumsuz sonuçlarına katlanmak zorunda kalan bitkin bir annedir.

Keyifsiz, öfkeli ve hayatından bezmiş bir haldeki Beth riskleri göze almanın zamanının geldiğini düşünerek en iyi arkadaşı Ruby ve onun genç kız kardeşi Annie (Mae Whitman) ile birlikte bir süper market soygunu gerçekleştirmeye karar verir.

17-02/15/good-girls-1487189391.gif

Bekar bir anne olan Annie, bir velayet davasında oğlunu kaybetmekten korkmaktadır. Bu nedenle iyi bir avukat tutabilmek için yeterli paranın eline geçeceği ümidiyle mağaza soygununa yardımcı olmayı kabul edecektir.

OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR

Mae Whitman, Kathleen Rose Perkins ve Matthew Lillard (The Bridge) dışında Manny Montana (Conviction) ve Reno Wilson (Mike & Molly) dizinin pilot bölüm oyuncu kadrosuna katılan diğer isimler.

WHITMAN'IN DİZİ KARİYERİ

29 yaşındaki aktris Mae Whitman'ı 2010-2015 yılları arasında Amber Holt karakterine hayat verdiği Parenthood dizisi dışında yakın zamanda Gilmore Girls: A Year in the Life'ta da görmüştük. Arrested Development (Ann Veal), Web Therapy (Blair Yellin) ve In Treatment (Rosie Weston) ise oyuncunun rol aldığı diğer diziler arasında bulunuyor.

'Mae Whitman - Parenthood':

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin