Goliath 2. sezon onayını aldı

Amazon'un kaliteli işlerinden Goliath için beklediğimiz haber sonunda geldi! Dizi, resmi ikinci sezon onayını aldı.

Amazon'un kaliteli işlerinden Goliath için beklediğimiz haber sonunda geldi!

GOLIATH 2. SEZON MÜJDESİ

David E. Kelley ve Jonathan Shapiro ikilisinin yaratıcısı olduğu hukuk draması Goliath, yayıncı online platform Amazon'dan gelen resmi açıklamaya göre ikinci sezon onayını aldı.

KADRODA DEĞİŞİKLİK

Ayrıca daha önceden Dexter (1-2-3-4. sezon) ve Nurse Jackie (5-6-7. sezon) gibi dizilerde görev almış Peabody Award ödüllü Clyde Phillips yeni sezonda showrunner olarak işin başına geçecek. Kelley, Shapiro ve Ross Fineman ise yürütücü yapımcı olarak görevine devam edecek isimler.

13 Ekim'de sekiz bölümlük ilk sezonuyla Amazon takipçileriyle buluşan Goliath, 74. Altın Küre Ödülleri'nde drama dalında en iyi aktör ödülünü Billy Bob Thornton'a getirmişti.

AMAZON'DA İLK 10 GÜN REKORU

Amazon'da izleyicilerle buluşan dizilerin izlenme oranları hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmasa da dizinin yayına girdikten sonraki ilk on gün baz alındığında şimdiye kadar peşpeşe en çok izlenen orjinal Amazon dizisi olmayı başardığı biliniyor.

17-02/16/goliath-2.jpg

Amazon Studios'tan Joe Lewis konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında "Amazon; Goliath ve Billy Bob'un inanılmaz, Altın Küre ödüllü performansıyla gurur duyuyor. Bu gibi yapımlar hikaye anlatım sanatını yüceltiyor. Takipçilerimize yakın bir süreçte ikinci sezonu getirmek için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Amazon Studios, David E. Kelley Productions ve Jonathan Shapiro Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Thornton dışında William Hurt, Olivia Thirlby, Maria Bello, Molly Parker, Sarah Wynter, Harold Perrineau ve Jason Ritter gibi isimler yer alıyor.

İkinci sezon bölümlerine ne zaman kavuşacağımız konusunda şimdilik bir açıklama mevcut değil.

Goliath'ın ilk sezonunu izlemiş miydiniz? Yen sezonda nasıl bir hikaye bizleri bekliyor dersiniz? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin!

'Goliath' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin