Anne 15. bölümde Zeynep serbest bırakıldı

Duygu dolu dakikalara ev sahipliği yapan Anne dizisi dün akşam yayınlanan 15. bölümüyle izleyenlere hüzünlü anlar yaşattı.

Sibel Karagöl
16 Şubat 2017 - 00:16
Yeni Bölüm

Duygu dolu dakikalara ev sahipliği yapan Anne dizisi dün akşam yayınlanan 15. bölümüyle izleyenlere hüzünlü anlar yaşattı.

Anne dizisinde, hapishaneye gelen komiser Sinan Turna’yla konuşmuş, başına gelenleri bir de kendisine anlatmasını istemiştir. Turna’nın ağzından Şule’nin onu çöpe attığını duyunca Şule’yi de sorguya alır ve ifadesini çelişkili bulduğundan Turna’nın koruma altına alınıp çocuk esirgeme kuruma yollanmasına karar verir.

17-02/15/an6.jpg

Cahide kızının özgürlüğüne kavuşabilmesi için her şeyi yapmaya kararlıdır. Önce Cengiz'le konuşup Şule'den şikayetini geri çekmesini ister. Cengiz paranın kokusunu alınca Şule'ye evlenme teklif eder ve yeni hayatlarına başlamak için planını uygulamaya karar verir. Şule'nin ise bir şartı vardır, kızını geri almak! Bu yüzden Cahide Turna'ya gidip, Şule hakkında olumlu şeyler söylemesini ister.

Yuvada çekilen görüntülerin ardından Turna’nın kendisini unuttuğunu düşünen Zeynep büyük üzüntü yaşadı. Anne dizisinin bu akşam yayınlanan 15. bölümde, Zeynep’in duruşmasında şartlı tahliyesine karar verilirken Melek’e yaklaşma yasağı konuldu.

Anne dizisinde Turna'nın okuldan kaçarak gizlice Zeynep'in yanına gitmesi üzerine oldukça duygusal sahneler yaşandı. Zeynep'in yanına gelebilmek için yaşadığı zorlu süreci anlatan Turna, Zeynep'in mutlu görünmediğini fark eder. Küçük Turna "Beni gördüğüne sevinmedin mi?" diye Zeynep'e sorusuyla izleyenler gözyaşlarına boğuldu.

 

Zeynep ise sevindiğini belirterek sadece kimseye haber vermeden geldiği için endişelendiğini söyler. Ancak bu yalanın arkasında, hakkında uzaklaştırma kararı olmasıdır.

Heyecan dolu dakikalara ev sahipliği yapan Anne dizisi 16. bölümüyle 21 Şubat salı akşamı izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin