Giray Altınok Güldür Güldür'den "Prens" için mi ayrıldı! Sevilen dizinin 2. sezonu gelecek mi?

Tarihin ihtişamlı imparatorluklarına komediyle yaklaşan, ‘Prens dizisi BluTV'de 1. sezonuyla çok sevildikten sonra 2. sezon için kollar sıvandı. Prens dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? Prens dizisinin konusu ne? Prens dizisi nerede çekildi? Prens dizisi kaç bölüm? Prens dizisinin 2. sezonu var mı? Prens dizisinin 2. sezonu ne zaman çekilecek? Prens dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Prens dizisinin 1. sezonunda neler yaşandı?

Volkan Usta
07 Ağustos 2023 - 09:50
Kültür Sanat

Show TV'nin 10 yıldır seyirciyi ekran başına kilitleyen sevilen programı “Güldür Güldür Show”de ayrılıklar yaşanıyor. İşte detaylar!

Komedinn sevilen yapımı Güldür Güldür'de Giray Altınok fenomen yapıma veda etti. Başarılı oyuncu BluTV‘de yayınlanan ve büyük ilgi gören Prens dizisini çektiği MGX Film‘le 1 yıllık anlaşma imzaladı.

23-08/07/cbef25e42c0891c96d8353bacaacd6cb_1200x630.jpg

Başarılı senarist ve oyuncu Giray Altınok, capslere konu olan, çok beğenilen “Prens” dizisinin 2. sezonu için hazırlıklara başladı. Son olarak “Ölümlü Dünya 2” filminde de rol alan Altınok yoğun temposu ve Prens dizisine odaklanmak istemesi sebebiyle Güldür Güldür'e veda etti.

23-06/16/photo-2021-04-16-02-10-02-2.jpg

İŞTE BONGOMİA’NIN KARAKTELERİ

Prens (Giray Altınok): Ailesinin isim verme zahmetine bile girmediği, herkesin sadece “Prens” diyerek geçtiği ortanca kardeşin hikayesi tarihi dizilere bakış açını değiştirecek ve çok eğlendirecek.

23-06/16/prens_karakter_prens_4x5.jpg

Kral Thun (Hüseyin Avni Danyal): Bongom Beyliği ve Bongom Hanedanı’nın kurucusu, komutanı ve ilk kralı. Güçlü ve kararlı duruşu, başarı getirse de gözü karalığı herkesi tedirgin etmektedir.

23-06/16/prens_karakter_kralthun_4x5.jpg

Kraliçe Sion (Ceyda Düvenci): Bongomia Krallığının ilk kralı ve komutanı olan Thun’un eşi. Entrikalarla dolu hayatı, zekası, cesareti, ihtirası ve cazibesi ile ün salmış olan kraliçedir.

23-06/16/prens_karakter_sion_4x5.jpg

Prenses Hasharia (Derya Pınar Ak): Thun ve Sion çiftinin tek kız çocuğu. Hayatı boyunca yenilikçi ve özgür fikirli karakteriyle toplumuna örnek olması gereken bir kişilikken hiç kimse tarafından fark edilmemiştir.

23-06/16/prens_karakter_hasharia_4x5.jpg

Kalesh (Serdar Orçin): Bongomia Krallığının ilk veziridir. Kral Thun’un tek kardeşidir. Güçlü hitabeti ve manipülasyon yeteneğiyle bilinir. Yaşadığı aşk krallığın kaderiyle oynamasına bile neden olacaktır.

23-06/16/prens_karakter_kalesh_4x5.jpg

Anarkhia (Aslı Tandoğan): Sözünden çıkmayan kocasını Thenio üzerinden planlarını işler ve istediği kraliçelik unvanına kavuşur. Bir türlü çocuk sahibi olamaması kayınvalidesi Kraliçe Sion ile karşı karşıya gelmesine yol açacaktır.

23-06/16/prens_karakter_anarkhia_4x5.jpg

Thenio (Çağdaş Onur Öztürk): Gerçek bir savaşçı, güçlü bir komutandır. Babasının etkisi altında büyümüştür fakat ayrıldıkları nokta eşi Anarkhia’ya bağlılığıdır. “Adsız Prens” ile aralarında bir sorun olmamasına rağmen çevrenin etkisinde kalmaktadır.

23-06/16/prens_karakter_thenio_4x5.jpg

Larousse (Yılmaz Gruda): Bongom bilim, din, kanun adamı. “Kadim Kitap” kitabındaki deneyim ve kurallarını halka aktarmış, insanları tedavi etmiş ve yol göstermiştir. Bu sayede krallığın bilgesi konumuna gelmiştir.

23-06/16/prens_karakter_larousse_4x5.jpg

Orion (Onur Özaydın): Hayvancılıkla uğraşan bir ailenin çocuğudur. Bir gün ailesini katledilmiş şekilde bulmuştur. Tam o sırada Thun tarafından fark edilip, ordusuna katılmıştır. Kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

23-06/16/prens_karakter_oriob_4x5.jpg

Larg (Bahadır Vatanoğlu): Bütün ailesinin sorumluluğunu omuzlarında taşımaktadır. Thun ile karşılaşması sonucu orduya dahil olur. Tüm mücadelesini göstermeye hazırdır.

23-06/16/prens_karakter_larg_4x5.jpg

Türkiye’nin ilk yerleşik ‘Virtual Production’ stüdyosunda sanal prodüksiyon teknolojisiyle çekilen eğlenceli tarihi komedi dizisinin kadrosunda Giray Altınok, Ceyda Düvenci, Derya Pınar Ak, Çağdaş Onur Öztürk, Canberk Gültekin, Burak Topaloğlu, Serdar Orçin, Aslı Tandoğan, Bahadır Vatanoğlu, Yılmaz Gruda, Onur Özaydın ve Hüseyin Avni Danyal yer alıyor.

23-06/16/photo-2021-03-31-21-14-49.jpg

Prens’ bugün itibariyle tüm bölümleriyle Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’de yayına girdi.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin