Prestij Meselesi filminin fragmanı yayınlandı! İşte o teaser!

Mahsun Kırmızıgül'ün hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği Prestij Meselesi filminin afişi ve fragmanı yayınlandı! Prestij Meselesi oyuncuları kimler? Prestij Meselesi filminin konusu ne? Prestij Meselesi filmi ne zaman vizyona giriyor? Prestij Meselesi filmi yayın tarihi belli oldu!

Mahsun Kırmızıgül'ün uzun bir aradan sonra yeniden yönetmen koltuğuna döndüğü ve merakla beklenen projesi Prestij Meselesi filminden ilk tanıtım yayınlandı. Çekimleri devam eden filmin ilk afişinde Özcan Deniz, Haluk Levent, Mahsun Kırmızıgül ve Hilmi Topaloğlu’nun kalpten kalbe giden o yola çıkışlarının gerçek hikayesi notuyla birlikte dörtlünün silüeti yer alıyor.

Prestij Meselesi filminin konusu nedir?
Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu “Prestij Meselesi”, merhum müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Anadolu’nun dört bir yanından bulduğu yetenekli genç müzisyenleri keşfetme öyküsünü ve Özcan Deniz, Haluk Levent ile Mahsun Kırmızıgül’ün starlığa uzanan yolculuklarını konu alıyor.

Film, ilgi çeken hikayesiyle olduğu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da ses getirmeye hazırlanıyor.

Filmde Hilmi Topaloğluna başarılı oyuncu Engin Hepileri hayat verirken, Mahsun Kırmızıgül'ü ise oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracak. Mahmut Kırmızıgül bu rol için 8 kilo vererek adeta babasının kopyasına dönüştü.22-10/21/mahmut.jpg

Prestij Meselesi filminin afişini de Mahsun Kırmızıgül sosyal medya hesabından şu notu düşerek paylaştı:

İlk teaser afişimiz sizlerle! Özcan Deniz, Haluk Levent, Mahsun Kırmızıgül ve Hilmi Topaloğlu’nun kalpten kalbe giden, o yola çıkışlarının gerçek hikayesi Prestij Meselesi 3 Şubat’ta Sinemalarda.

Prestij Meselesi filmin afişi yayında!

22-10/21/prestij.jpg

 

 

Prestij Meselesi filminin fragmanı yayınlandı!

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin