Pretty Little Liars: The Perfectionists 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Pretty Little Liars'ın Alison ve Mona'sını geri döndüren Pretty Little Liars: The Perfectionists'in 1. sezon 5. bölümünde neler olacak? Yeni bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Pretty Little Liars'ın yeni uzantısı dizisi "Pretty Little Liars: The Perfectionists" geride bıraktığımız hafta sezonun dördüncü bölümü "The Ghost Sonata" ile izleyici karşısına çıktı.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alison, hayatta olabileceği ve saklanabileceğini düşünerek Taylor'ın izini sürmeye başlar ve ilgi çekici bir keşif yapar. Caitlin, Ava ve Dylan yeni keşfettikleri gerçek arkadaşlıklarının hala bazı gömülü sırlar tarafından tehdit edildiğini fark ederler ve birbirlerine karşı dürüst olma konusunu masaya yatırırlar. Ve sonrasında bir numaralı şüphelilerini iyice köşeye sıkıştırırlar.

19-04/18/the-perfectionists-poster.jpg

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Dizi, sezonun dördüncü bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.31 milyon izleyici rakamlarını elde ederken geçtiğimiz haftaya göre izleyici sayısında ufak bir artış gösterdi.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Pretty Little Liars: The Perfectionists; Roger Kumble'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 5. bölümü "The Patchwork Girl" ile 17 Nisan 2019 Çarşamba akşamı Freeform ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-04/18/the-perfectionists-1x05-foto4.jpg

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Burası Rosewood olmayabilir ama Beacon Heights Üniversitesi kendi sırlarına sahip. Ve Dana Booker (Klea Scott) bu sırları ortaya çıkarmaya kararlı!

Mona (Janel Parrish), Nolan'ın (Chris Mason) cinayeti hakkında bilgi vermeyi vadeden bir yabancıyla iletişim kurar.

Dana Booker'ın soruşturması nedeniyle dikkati dağılmış bir halde olan Dylan (Eli Brown) ise önemli seçmelerine yoğunlaşabilme mücadelesi vermektedir.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-04/18/the-perfectionists-1x05-foto2-1555536351.jpg

19-04/18/the-perfectionists-1x05-foto3.jpg

19-04/18/the-perfectionists-1x05-foto1-1555536373.jpg

"Pretty Little Liars: The Perfectionists" 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin