The Bay 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölümde neler olacak?

ITV'nin suç-gizem dizisi The Bay'in yeni bölümünde neler olacak? The Bay 1. sezon 5. bölüm konusu ve bölümden kareler...

ITV'nin suç-dedektiflik dizisi "The Bay" geçen hafta dördüncü bölümüyle ekranlara geldi.

THE BAY 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ağır bir şekilde yaralanan Nick hastaneye kaldırılırken; Lisa öfkeli bir biçimde Sean'ı aramaya koyulur. Bu arada Med her geçen gün daha fazla kenara atıldığını düşünmeye başlar. Sean'ın ortaya çıkardıkları, Nick'in Holly ve Dylan ile ilgili hayati bir bilgiye sahip olduğu konusunda emniyet güçlerini inandırır ve çaresizce Nick'in kendine gelmesini beklerler.

Rob, tehlikeli işlere kalkışmasına neden olan çevrimiçi kanaldan ayrılmaya çalışır ancak bu umduğu kadar kolay olmayacaktır. Sam ise Abbie'ye, Vincent konusunda bir çıkış yolu sunmaya çalışır.

19-04/17/the-bay-1x05-foto3.jpg

THE BAY 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

İlk sezonu altı bölümden oluşan The Bay; Robert Quinn'in (No Offence, Endeavour) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 5. bölümü ile 17 Nisan 2019 Çarşamba akşamı ITV ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-04/17/the-bay-1x05-foto1.jpg

THE BAY 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Lisa'ya (Morven Christie) yapılan itiraf Dylan'ın (Noah Valentine) katilini bulma arayışlarına yeni bir ışık tutar.

Abbie (Imogen King) bazı yerel uyuşturucu müptelaları ile ürkütücü bir deneyim yaşar. Rob'un (Art Parkinson) artan eylemleri ailesi üzerinde etkili olmaya başlar.

Med (Taheen Modak) ise Lisa'nın kendisinden bir şey sakladığından şüphelenmeye başlar ve kendi soruşturmasını yapmaya başlar.

"THE BAY" YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-04/17/the-bay-1x05-foto2.jpg

19-04/17/the-bay-1x05-foto4.jpg

19-04/17/the-bay-1x05-foto5.jpg

19-04/17/the-bay-1x05-foto6.jpg

"The Bay" İlk Bakış Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin