Pretty Little Liars: The Perfectionists 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Pretty Little Liars'ın spinoff'u Pretty Little Liars: The Perfectionists'in 1. sezon 9. bölümünde neler olacak? Yeni bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Pretty Little Liars'ın yeni uzantısı dizisi "Pretty Little Liars: The Perfectionists" geride bıraktığımız hafta sezonun sekizinci bölümü "Hook, Line and Booker" ile izleyici karşısına çıktı.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dana Booker, Dylan'ı arkadaşlarını ele verme konusunda yönlendirmeye çalışır. Mona, Ali ve öğrenciler, Dana Booker'a karşı avantajı kendi lehlerine çevirmelerini sağlayacak bir plan tezgahlarlar. Ali ve Mona bir yandan da Taylor'a ekibin bir parçası olarak ne derece güven duyabileceklerini saptamaya çalışırlar. Caitlin'in, Jeremy'nin kendi sırlarını saklıyor olabileceğini keşfetmesi ise sarsılmasına neden olur.

19-05/15/pll-the-perfectionists-1x09-foto2.jpg

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Nelson Soler'in senaryosunu kaleme alıp, Arlene Sanford'un yönettiği sezonun sekizinci bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.20 milyon izleyici rakamlarını elde ederken vasat reytinglerini sürdürdü.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Pretty Little Liars: The Perfectionists; I. Marlene King'in senaryosunu kalem alıp, Norman Buckley'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 9. bölümü "Lie Together, Die Together" ile 15 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı Freeform ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-05/15/pll-the-perfectionists-1x09-foto3.jpg

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Kahramanlarımız Jeremy'i (Graeme Thomas King) araştırır ancak Taylor (Hayley Erin) çözülmeye başlar...

Okulun gala gecesinde, ekip Nolan'ı kimin öldürdüğünü ve bunu kanıtlamaya hazır olduklarını bildiklerine inanmış durumdadır.

Bununla birlikte Dana (Klea Scott), ekibin arasındaki hassas bir sırrı açığa çıkararak onların hayatlarını zorlaştırmaya devam eder.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-05/15/pll-the-perfectionists-1x09-foto4.jpg

19-05/15/pll-the-perfectionists-1x09-foto5.jpg

19-05/15/pll-the-perfectionists-1x09-foto1-1557933354.jpg

19-05/15/pll-the-perfectionists-1x09-foto6.jpg

19-05/15/pll-the-perfectionists-1x09-foto7.jpg

"Pretty Little Liars: The Perfectionists" 1. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin