Prime Video, The Continental: From The World Of John Wick’in detaylarını paylaştı!

Prime Video yakında yayına girecek yeni dizisi The Continental: From the World of John Wick’in genç Winston Scott karakterine ve geniş oyuncu kadrosuna dair ilk bilgileri paylaştı. Japon illüstratör Yuko Shimizu, diziyle ilgili duyuruyu kutlamak için yarattığı özel edisyon bir çizimle hayranlarını The Continental’ın dünyasına davet ediyor.

Volkan Usta
24 Temmuz 2023 - 11:07
Viral

Prime Video yeni John Wick dizisi The Continental: From the World of John Wickin karakterlerine ve oyuncu kadrosuna dair bilgileri sundu. 

23-07/24/1690182569_the_continental_3.jpg

Üç bölümlük dizi, John Wick evreninin merkezindeki ikonik otelin ve suikastçıların başlangıç hikayelerini keşfe çıkıyor. Diziyi, geride bıraktığını sandığı geçmişiyle yüzleşmek için 1970’lerde suçun kol gezdiği New York şehrinin cehennemine sürüklenen genç Winston Scott’ın gözlerinden izliyoruz. Winston, sonunda başına geleceği oteli ele geçirmek için gizemli yeraltı dünyasında ölümcül bir rota çiziyor. 

23-07/24/1690182564_the_continental_2.jpg

Diziden paylaşılan ilk kareleri ve diziyle ilgili duyuruyu kutlamak için hayranlara özel bir çizime imza atan ödüllü illüstratör Yuko Shimizu, duygularını şöyle ifade etti: “Ben sıkı bir John Wick hayranıyım. Dolayısıyla Prime Video’dan bu proje için iş birliği teklifi almak beni gerçekten çok heyecanlandırdı. The Continental Hotel, John Wick serisinin temel unsurlarından birini oluşturuyor. Ben de bu illüstrasyonla oteli -dizinin de harika bir şekilde aktardığı gibi- hikayenin ana karakteri olarak betimlemek ve izleyicilerin neler bekleyebileceğine dair ipucu vermek istedim. Tehlike, entrika ve dram dolu dizide, izleyiciler The Continental’in kapısından girip hikayenin ana kahramanı olan Winston’ın başlangıç hikayesini izlerken birçok şey keşfedecek.”

 23-07/24/1690182559_the_continental_1.jpg

Colin Woodell, filmde Ian McShane’in canlandırdığı Winston karakterinin gençliğini oynarken Ayomide Adegun, bu yıl hayatını kaybeden Lance Reddick’in oynadığı Charon rolünü üstleniyor. Dizide ayrıca Mel Gibson, Mishel Prada, Jeremy Bobb, Ben Robson, Nhung Kate, Jessica Allain ve Hubert Point-Du Jour gibi oyuncular rol alıyor. Yönetmen ve yönetici prodüktör Albert Hughes, oyuncu kadrosunu şu sözlerle anlatıyor: “Hayranlar The Continental dizisini çok sevecek çünkü John Wick filmleri gibi benzersiz, renkli, cesur ve hızlı olan The Continental da izleyicileri çılgın ve eğlenceli bir yolculuğa çıkaracak, üstelik içinde yaşadığımız dünya nedeniyle sıradan filmlerde bulamayacağınız birbirinden farklı birçok karaktere sahip.” 

The Continental: From the World of John Wick, Prime üyeliğine eklenen en yeni dizi olacak. Türkiye’deki Prime üyeleri ayda yalnızca 39 TL ödeyerek tek bir üyelikte indirim, kolaylık ve eğlence fırsatlarından yararlanabiliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin