Prison Break 5. sezon 6. bölüm ne zaman?

Dokuz bölüm sürecek beşinci sezonu yarılarken Prison Break'in yeni sezonunun hikayesi artık sona yaklaşıyor. Peki Prison Break 5. sezon 6. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Volkan Küçükel
04 Mayıs 2017 - 08:50
Yeni Bölüm

Dokuz bölüm sürecek beşinci sezonu yarılarken Prison Break'in yeni sezonunun hikayesi artık sona yaklaşıyor. Dizi, sezonun beşinci bölümü olan "Contingency" ile geçtiğimiz gün izleyicilerle buluştu.

PRISON BREAK: SEQUEL 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Michael, Lincoln ve arkadaşlarının Yemen'den kaçış planlarını uygulamaya çalışmasıyla geçen yeni bölümde bir karaktere daha veda ettik. Ekip kapana kısıldığında kendini feda eden Sid'in kahramanca ölümü aynı zamanda Ogygia üçlüsünden ilkinin ölümü oldu. Ve muhtemelen son olmayacak da!

17-05/04/prison-break-1.jpg

Michael ve Lincoln'ın hikayesinin başından beri Ja, Whip ve Sid harcanabilir karakterler olarak duruyor ve muhtemelen Yemen'den sağ kurtulma ihtimalleri de fazla değil! Prison Break yazar ekibi izleyicileri gerçekten şok etmek için yakın süreçte daha önemli birilerinin ölümü ile karşımıza çıkabilir.

Hikayenin Amerika cephesinde ise Sara ve kocası Jacob cephesinde ilginç gelişmeler yaşanmaya devam etti. Jacob masum mu yoksa büyük bir planının gereklerini yerine getirmeye devam mı ediyor?

17-05/04/prison-break-2.jpg

Bölümün dikkat çeken sahnelerinden birisi de Lincoln ve Michael'ın geçmişte neler olduğuna dair geçen diyaloglarıydı. Michael, sahte ölümünün ardındaki gerçekleri abisiyle paylaşırken bu sahnelerde Prison Break: The Final Break'e atıflarda bulunuldu.

PRISON BREAK: SEQUEL 5. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeni kaçış planı yeni problemleri beraberinde getirecek!

Michael, Lincoln ve geri kalan Ogygia takımı yeni bölümde Yemen'den kaçmanın yollarını aramaya ve bölgedeki güçlerle savaşmaya devam ediyor. İntikam dolu Cyclops, ekibimizin peşinde olmaya devam ediyor. Yemen çöllerindeki bu kovalamaca bakalım nereye varacak. Bu arada A&W ve Van Gogh ise kaçakları kovalarken rollerini sorgulayacaklardır.

Beşinci sezonun altıncı bölümü olan "Phaecia" 09 Mayıs Salı akşamı Fox ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

17-05/04/prison-break-6-bolum-3-1493876754.png

Bölümün Oyuncu Kadrosu: Wentworth Miller (Michael Scofield), Dominic Purcell (Lincoln Burrows), Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi), Mark Feuerstein (Jacob Ness), Amaury Nolasco (Sucre), Robert Knepper (T-Bag), Rockmond Dunbar (C-Note), Paul Adelstein (Paul Kellerman), Augustus Prew (Whip), Rick Yune (Ja), Inbar Lavi (Sheba).

Bölümün Konuk Oyuncuları: Steve Mouzakis (Van Gogh), Marina Benedict (A&W), Akin Mahmut (Omar), Amin El Gamal (Cyclops), Curtis Lim (Henry Kawakami-Kishida), Lee Majdoub (Yasser), Lucia Walters (Gloria Lockhart), Duncan Ollerenshaw (Blue Hawaii), Dean Aylesworth (Dedektif Keenan).

PRISON BREAK: SEQUEL 6. BÖLÜM FRAGMANI:

PRISON BREAK 5. SEZON 6. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

17-05/04/prison-break-6-bolum.png

17-05/04/prison-break-6-bolum-2.png

17-05/04/prison-break-6-bolum-4.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin