The Defenders dizisinden ilk fragman yayınlandı!

Marvel Television ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan Netflix dizisi The Defenders'ın ilk fragmanı yayınlandı.

Volkan Küçükel
04 Mayıs 2017 - 07:57
Gündem

Marvel evreninin sevilen süper kahramanlarını aynı takımda buluşturacak olan Netflix'in yeni dizisi "The Defenders"ın ilk sezon bölümlerinin servis edileceği 18 Ağustos tarihi yaklaşıyor.

THE DEFENDERS'IN İLK FRAGMANI ÇIKTI!

Ve büyük gün yaklaşırken online yayıncı platform Netflix, diziye dair ilk uzun fragmanı bizlerle paylaştı. İki dakika süreli aksiyon ve heyecan dolu bu fragmanı haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

THE DEFENDERS KONUSU

Süper güçlere sahip Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) ve Danny Rand/Iron Fist (Finn Jones) bu kez aynı amaç uğrunda bir araya geliyor: New York'taki suçlulara karşı mücadele etmek. Kendi kişisel problemlerinin ağırlığı altında ezilen kahramanlarımız bir araya gelip takım haline geldiğinde daha güçlü olabileceklerini de fark edecek.

17-05/04/the-defnders-netflix.jpg

THE DEFENDERS'IN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Marvel Television ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan The Defenders'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Sigourney Weaver, Elodie Yung, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Carrie-Anne Moss, Rachael Taylor, Eka Darville, Simone Missick ve Jessica Henwick gibi isimler rol alıyor.

Marco Ramirez ve Doug Petrie ikilisi, Marvel TV'den Jeph Loeb ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

THE DEFENDERS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Defenders'ın ilk sezonu on bölümden oluşacak. Dizinin ilk bölümü 18 Ağustos 2017 Cuma tarihinde Türkiye saatiyle 10:01'de Netflix abonelerine sunulacak.

"Marvel's The Defenders" Resmi Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin