Prodigal Son 1. sezon 12. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Malcolm Bright ne durumda? Michael Sheen ve Tom Payne'li Prodigal Son'un yeni bölümünde neler olacak? Prodigal Son 1. sezon 12. bölüm konusu, fotoğrafları ve fragmanı...

Michael Sheen ile Tom Payne'in başrollerini paylaştığı "Prodigal Son" dizisi geçtiğimiz hafta "Alone Time" isimli bölümle ekranlara geldi.

PRODIGAL SON 1. SEZON 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesi; katillerin nasıl düşündüğünü, zihinlerinin nasıl çalıştığını anlama gibi sıra dışı bir yeteneğe sahip olan Malcolm Bright ve artık hapis hayatı yaşayan cerrah lakaplı meşhur seri katil babası Dr. Martin Whitly arasındaki ilişkiye odaklanan Prodigal Son'un yayınlanan son bölümünde; FBI ve NYPD, Malcolm'u hurdalık katili lakabıyla bilinen John Watkins'in elinden kurtarmak için bir araya gelirken; Watkins, Malcolm'un zihninin derinliklerinde kendisine rahatsızlık veren kamp gezisi anılarıyla ilgili şok edici detayları açıklar. Bu arada Gil, Dr. Martin Whitly'in yanına gidip soruşturmaya yardımcı olacak yanıtlar ararken; Ainsley ve Jessica ise Malcolm'un nerede gizlenebileceği konusunda ipucu bulmayı umarak geçmişin anılarını deşerler.

20-01/27/prodigal-son-1x12-foto2.jpg

PRODIGAL SON 1. SEZON 11. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Adam Kane'in yönettiği sezonun 11. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.07 milyon izleyici rakamlarını elde ederken verdiği uzun aranın ardından izlenme oranlarını çok fazla düşürmedi.

Prodigal Son'ın ilk sezonu 22 bölümden oluşuyor.

PRODIGAL SON 1. SEZON 12. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi, sezonun 12. bölümü "Internal Affairs" ile 27 Ocak 2020 Pazartesi akşamı Fox ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-01/27/prodigal-son-1x12-foto3.jpg

PRODIGAL SON 1. SEZON 12. BÖLÜM KONUSU

Bölgedeki gizemli ve yıkıcı olayın ardından, Gil ve ekibin zihinsel sağlığı hakkında endişe duymasından dolayı Bright bir iç işleri incelemesiyle karşı karşıya kalır ve psikiyatrik değerlendirmeye tabi tutulur.

Oyuncu kadrosu: Tom Payne (Malcolm Bright), Michael Sheen (Dr. Martin Whitly), Bellamy Young (Jessica Whitly), Lou Diamond Phillips (Gil Arroyo), Aurora Perrineau (Dani Powell), Frank Harts (JT Tarmel), Halston Sage (Ainsley Whitly), Keiko Agena (Edrisa Guilfoyle)

Konuk oyuncu kadrosu: Kasjan Wilson (Genç Bright), Scott Shepherd (Dr. Coppenrath), Isabel Arranza (Andi), Happy Anderson (Curti), Daniel Sunjata (Quentin), Mary VanArsdel (Ilsa)

PRODIGAL SON YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-01/27/prodigal-son-1x12-foto4.jpg

20-01/27/prodigal-son-1x12-foto1-1580153835.jpg

20-01/27/prodigal-son-1x12-foto5.jpg

20-01/27/prodigal-son-1x12-foto6.jpg

"Prodigal Son" (Fox) 1. sezon 12. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin