Proven Innocent dizisine The Walking Dead'in yıldızı katıldı!

Fox'un yeni sezon dizilerinden Proven Innocent dizisinin oyuncu kadrosuna Laurie Holden dahil oldu. Proven Innocent dizisinin konusu ne?

Fox'un 2018-19 yayın sezonu için hazırladığı hukuk temalı yeni dizisi "Proven Innocent" önemli bir ismi daha oyuncu kadrosuna ekledi.

The Walking Dead'in Andrea'sı olarak bilinen aktris Laurie Holden final yapan The Americans'taki kilit rolünün ardından Proven Innocent'te boy göstermeye hazırlanıyor. Oyuncu, tekrar eden bir rolle dizi kadrosuna dahil oldu.

18-09/23/laurie-holden.jpg

"PROVEN INNOCENT" KONUSU

Empire ortak yaratıcısı Danny Strong ve yazar David Elliott'ın arkasında olduğu dizinin hikayesi; adalet için açlık çeken, ilkelerinden vazgeçmeyen azimli avukat Madeline Scott (Rachelle Lefevre) liderliğinde kurulan ve amacı kendi hayatlarını tehlikeye atmak pahasına suçlu bulunan masum insanları temize çıkarmak olan bir hukuk firmasına odaklanıyor.

18-09/23/proven-innocent-dizisi.jpeg

Holden dizide oldukça sert ve suça müsamaha göstermeyen yapıya sahip olup hükümeti temsil eden bir avukat olan Gore Bellows'un (Kelsey Grammer) karısı Greta Bellows karakterine hayat verecek. Lady Macbeth tarzında zeki, hırslı ve ihtiraslı bir kadın olan Bellows sonuca odaklı birisi olup kocasının başsavcılık yarışını kazanmasını hatta daha fazlasını istemektedir.

Yakın zamanda Mel Gibson'lı Dragged Across Concrete filminde karşımıza çıkacak Holden'ı en iyi olarak AMC'nin fenomen dizisi The Walking Dead'de canlandırdığı Andrea Harrison karakteriyle tanıyoruz. FX kanalının final yapan The Americans dizisinin son iki sezonunda Renee'ye hayat veren oyuncu yakın geçmişte Major Crimes ve Chicago Fire gibi dizilerde konuk oyunculuk da yaptı.

18-09/23/proven-innocent-logo.jpeg

Proven Innocent'ta bu isimlerin yanı sıra Russell Hornsby (Grimm), Vincent Kartheiser (Mad Men), Riley Smith (Frequency), Nikki M. James (The Good Wife) ve Clare O'Connor gibi oyuncular rol alıyor.

PROVEN INNOCENT OYUNCU KADROSU

20th Century Fox Television ve Danny Strong Productions ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Strong, Elliot ve Stacy Greenberg ile showrunner Adam Armus'tan oluşuyor.

PROVEN INNOCENT 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Patricia Riggen'in pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturduğu dizi sezon ortası dönemde prömiyerini gerçekleştireceğinden henüz resmi başlangıç tarihine sahip değil.

"Proven Innocent" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin