Netflix'in yeni dizisi No Good Nick'i tanıyalım!

Netflix; Melissa Joan Hart ve Sean Astin'i karı-koca olarak izleyeceğimiz yeni bir aile komedisine resmi onayı verdi. No Good Nick nasıl bir dizi?

Birkaç yıl önce Full House'un devamı niteliğindeki Fuller House ile aile komedisi türüne giriş yapan dijital yayın platformu Netflix bu türde yeni bir diziyi izleyicilerle tanıştırmaya hazırlanıyor: "No Good Nick"

NETFLIX'TEN AİLE SITCOM'U: NO GOOD NICK

Çoklu kamera yöntemi ile çekilecek dizi için şimdiden 20 bölümlük sipariş verildi.

18-09/22/no-good-nick-twitter-duyurusu.jpg

NO GOOD NICK DİZİSİNİN KONUSU

Sabrina the Teenage Witch ile tanınan Melissa Joan Hart (Melissa & Joey) ve son olarak platformun popüler dizilerinden Stranger Things'in ikinci sezonunda izlediğimiz Sean Astin (The Lord of the Rings) ikilisinin başrolleri paylaştığı dizinin hikayesine bakacak olursak;

Hart dizide kariyer basamaklarını yükselmede aşırı rekabetçi anne Liz; Astin ise sempatik, neşeli ancak şapşal bir baba Ed karakterini canlandıracak.

Hikaye çiftimizin, kendilerinin uzaktan akrabası olduğunu iddia eden 13 yaşındaki Nick'i (Nicole) plansız bir şekilde dört kişilik ailelerine dahil etmeleri ekseninde şekilleniyor. Ancak henüz bilmedikleri bir şey vardır: Nick feleğin çemberinden geçmiş, sokakların kurdu bir üçkağıtçıdır ve aile için gizli bir planı vardır.

18-09/22/no-good-nick-dizisi-1537568048.jpg

NO GOOD NICK OYUNCU KADROSU

David H. Steinberg ve Keetgi Kogan'ın (Miss Dial) yaratıcı/yürütücü yapımcılığını üstlendikleri No Good Nick'in oyuncu kadrosunda ayrıca Siena Agudong (Star Falls, Alex & Me), Kalama Epstein (The Fosters, Liberty Crossing) ve Lauren Lindsey Donzis (Liv & Maddie) gibi isimler bulunuyor.

Netflix yapımcılığında hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Andy Fickman (Kevin Can Wait, Liv and Maddie, She's The Man) oturuyor. Dizi, The Ranch'in ardından Netflix'in yapımını üstlendiği çoklu kamera yöntemiyle çekilen ikinci dizi olma özelliğini taşıyor.

18-09/22/no-good-nick-oyuncu-kadrosu-1537568080.jpg

Netflix aile ve çocuk yapımlarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Melissa Cobb yeni dizi projeleri hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Melissa Joan Hart ve Sean Astin dünya çapında milyonlarca hayranı tarafından sevilen isimler. Onları ilk kez ebeveyn olarak bir araya getirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz."

No Good Nick'in çekimlerine şu sıralar devam edilmekte. Dizinin izleyicilerle ne zaman buluşacağı konusunda şimdilik bir açıklama yapılmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin