StartUp 3. sezon fragmanı yayınlandı!

Sony Crackle dizisi StartUp'ın 3. sezonu için ilk resmi fragman yayınlandı. StartUp 3. sezon ne zaman başlıyor?

Sony Pictures Entertainment'ın online yayın platformu Sony Crackle'ın ilgi gören dizilerinden "StartUp"ın 3. sezon fragmanı yayınlandı.

STARTUP'TA HEYECAN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR!

Yeni sezon hikayesinde ArakNet'i araştırmaya gelen ve ArakNet'in hükümetle ortak olması için ne gerekiyorsa yapmaya niyetli Ulusal Güvenlik Dairesi ajanı Rebecca Stroud karakterine hayat verecek Oscar ve Altın Küre ödüllü aktris Mira Sorvino'yu da gördüğümüz fragman, sezonun dünya prömiyerinin gerçekleşeceği Tribeca TV Festival'in hemen öncesinde paylaşıldı.

18-09/22/startup-3-sezon-poster.jpg

STARTUP 3. SEZON 01 KASIM'DA!

İlk iki sezon olduğu gibi yine 10 bölümden oluşacak 3. sezon bölümleri 01 Kasım'da Sony Crackle platformunda olacak.

STARTUP 3. SEZON OYUNCU KADROSU

Adam Brody, Ron Perlman, Edi Gathegi, Otmara Marrero ve Addison Timlin gibi isimler yeni sezon için geri dönerlerken; Mira Sorvino dışında Zachary Knighton (Santa Clarita Diet), Tyler Labine (Deadbeat, Tucker and Dale vs. Evil) ve Jason Kravits (Unbreakable Kimmy Schmidt) sezonun yeni yüzleri olacaklar.

18-09/22/startup-3-sezon-foto.jpg

Critical Content ve Hollywood Gang Productions ortak yapımcılığında hazırlanan StartUp'ın yürütücü yapımcı kadrosu Gianni Nunnari, Shannon Gaulding, Tom Forman, Andrew Marcus, Ray Ricord, Anne Clements ve yaratıcı-yazar Ben Ketai'den oluşuyor.

Brody, Perlman ve Gathegi üçlüsü ise oyunculuk dışında projenin yapımcı kadrosunda bulunuyorlar.

Çekimleri Porto Riko'da gerçekleştirilen dizi dünya çapında 21'den fazla bölgede izleyiciyle buluşuyor.

"StartUp" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin