CBS doğaüstü polisiye dizisi Far Rockaway için düğmeye bastı!

İspanyol dizisi Estoy Vivo'dan uyarlanan Far Rockaway dizisinin geliştirme çalışmalarına başlandı. Far Rockaway dizisinin konusu...

CBS kanalı doğaüstü soslu bir polisiye dizinin senaryo geliştirme çalışmalarına başladı.

Yazar David Wilcox (Bull), Alex Kurtzman'ın Secret Hideout'u (Star Trek: Discovery), CBS TV Studios ortaklığında hazırlanacak ve İspanyol yapımı "Estoy Vivo"dan uyarlanacak dizinin ismi "Far Rockaway".

"FAR ROCKAWAY"İN KONUSU

Far Rockaway'in hikayesi kısaca şöyle:

New York Polis Departmanı'nda görevli işkolik bir dedektif görev esnasında öldürülür.

Ancak her şey bitmemiştir. Katilini adalete teslim etmek ve paramparça olmuş ailesini toparlamak için başka bir polisin bedeninde dünyaya dönmek üzere kendisine ikinci bir şans verilir.

18-09/21/estoy-vivo-fotograf.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Wilcox ile birlikte Secret Hideout'tan Kurtzman, Heather Kadin ve Aaron Baiers projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Secret Hideout ve Wilcox işbirliğiyle geçtiğimiz sezon aynı kanala Trident isimli bir denizaltı draması projesi de satılmıştı. Secret Hideout ve CBS TV Studios'un geçtiğimiz günlerde eski FBI direktörü James Comey'in anılarından oluşan "A Higher Loyalty: Truth, Lies, and Leadership" isimli kitabın yayın haklarını satın aldığı da duyurulmuştu.

CBS'in Bull dizisinin yürütücü yapımcıları arasında bulunan Wilcox ayrıca 666 Park Avenue, Fringe, Life on Mars, Law & Order ve Legends gibi dizilerde çalıştı.

2016 yılında Fox kanalı Robert Kazinsky'nin başrolünde yer aldığı Second Chance isimli bir dizi yayınlamıştı. Oğlunun evinde yaşanan soyguna şahit olmasıyla öldürülen 75 yaşında emekli bir şerifin, iki bilimadamı tarafından daha genç ve normal bir insandan daha kuvvetli bir şekilde hayata geri döndürülmesiyle gelişen olayları izleyicilere aktaran dizinin CBS'nin bu yeni projesiyle benzerlikler taşıdığı söylenebilir.

18-09/21/second-chance-dizisi-fox.jpg

Far Rockaway'in esinlendiği RTVE yapımı Estoy Vivo (I am Alive) 2017'nin Eylül ayında İspanya'da La 1 kanalında prömiyerini gerçekleştirmiş ve dizinin ilk sezonu 13 bölüm sürmüştü.

Elde ettiği güçlü reytinglerle ikinci sezon onayını kapan dizinin yeni sezonu önümüzdeki hafta başlayacak.

18-09/21/estoy-vivo-poster.jpg

Far Rockaway dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

"Estoy vivo" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin