Sacred Games 2. sezon onaylandı!

Netflix'in olumlu eleştiriler alan Hint dizisi Sacred Games için resmi 2. sezon onayı çıktı. Sacred Games 2. sezon detayları...

Dünyanın hemen her köşesinden birçok diziyi izleyicisiyle buluşturan online yayın platformu Netflix, Hindistan yapımı dizisi "Sacred Games" in 2. sezonunu onayladı.

SACRED GAMES 2. SEZON YOLDA!

Vikram Chandra'nın 2006'da yayımlanan aynı isimdeki romanından uyarlanan Sacred Games'in sekiz bölümden oluşan ilk sezonu 06 Haziran'da Netflix'teki yerini almıştı. İkinci sezonun bölüm sayısı hakkında bilgi verilmese de yeni sezonun da 8 bölümden oluşması bekleniyor.

18-09/21/netflix-hindistan.jpg

"SACRED GAMES" KONUSU

İsimsiz birinden gelen gizemli bir aramanın, yolsuzlukla dolu sistemde sıkışmış dürüst polis memuru Sartaj Singh'i (Saif Ali Kahn) Mumbai'de tehlikeli bir kedi-fare oyununa ve Mumbai'yi bir felaketten kurtarma mücadelesine sürüklemesiyle gelişen olayları izlediğimiz dizinin oyuncu kadrosunda Kahn ile birlikte Nawazuddin Siddiqui (Ganesh Gaitonde), Radhika Apte (Anjali Mathur), Neeraj Kabi (DCP Parulkar) ve Jatin Sarna (Deepak "Bunty" Shinde) gibi isimler rol alıyor.

Netflix'in uluslararası orijinal yapımlar sorumlusu Eric Barmack yeni sezon onayı hakkında şu değerledirmelerde bulundu:

"Yüksek kalitede bir yapım olan Sacred Games'in dünya çapındaki, özellikle Hindistan'daki hayranlarına bir karşılık vermekten dolayı çok heyecanlıyız. Sacred Games'in öyküsünü ilerletmek ve ikinci sezonuyla dizide yeni bir sayfa açacak olmak inanılmaz derecede heyecan verici."

18-09/21/sacred-games-dizisi.jpg

SACRED GAMES 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Hindistan ve farklı yerlerde çekilecek ikinci sezonun hikayesinde Sartaj Singh (Saif Ali Khan) kenti kurtarmak için verdiği amansız mücadeleyi sürdürürken, Ganesh Gaitonde (Nawazuddin Siddiqui) ise Mumbai'deki güçlü konumunu korumak için daha büyük zorluklarla karşı karşıya gelecek.

Gaitonde'nin üçüncü babası olarak tanıtılan gizemli Guruji (Pankaj Tripathi) gelecek sezonu şekillendiren olaylar zincirinin ortaya çıkışında önemli bir rol oynayacak.

İkinci sezon hikayesinde birkaç yeni karakterle tanışırken, ilk sezondan bazı geri dönüşlere de tanıklık edeceğiz.

İlk sezonda dizi sorumluluğunu üstlenen Vikramaditya Motwane ve Varun Grover ikilisi bu görevlerini sürdürürken, baş yazarlar olarak uyarlama senaryoyu kaleme almaya devam edecekler.

Yeni sezon için Neeraj Ghaywan (Masaan) yazar ekibine katılırken; Anurag Kashyap yönetmen koltuğunda oturmaya devam edecek.

SACRED GAMES 2. SEZON BÖLÜMLERİ NE ZAMAN?

Sacred Games'in yeni bölümlerinin 2019 senesi içinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

"Sacred Games" 2. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin