Monk'un yaratıcısının yeni dizisi The Good Cop yarın Netflix'te! The Good Cop konusu, oyuncu kadrosu, fragmanı

The Good Cop dizisi Netflix'te başlıyor. The Good Cop dizisinin ilk sezonuyla ilgili detaylar...

Monk dizisinin yaratıcısı Andy Breckman'ın arkasında olduğu Netflix dizisi "The Good Cop", 21 Eylül'de Netflix'te izleyiciyle buluşuyor.

Komedi soslu polisiye olarak nitelendirebileceğimiz dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

"THE GOOD COP" KONUSU

Erez ve Tomer Aviram'ın yaratıcısı olduğu aynı isimdeki İsrail yapımı diziden uyarlanan The Good Cop'ın hikayesinin merkezinde prensip sahibi olmayan, sokakların içinden gelen kötü şöhretli ancak iyi kalpli, NYPD'den emekli polis baba Tony Sr. (Tony Danza) ile hastalık derecesinde dürüst, kurallara sadık, Brookly'nin en zorlu davaları üzerinde çalışırken bile prensiplerinden ödün vermeyen polis oğlu Tony Jr. (Josh Groban) yer alıyor.

Birlikte yaşamak zorunda kaldığı babasının, işinden aşk hayatına kadar hemen her alanda kendisine öğütlerde bulunması Tony Caruso Jr.'ın sabır ve ahlakının ciddi bir sınavdan geçmesine neden olacaktır.

18-09/20/the-good-cop-poster-1537446106.jpg

Breckman yeni dizisi hakkında şu ifadeleri kullanıyor:

"Birçok polisiye dizi karanlık ve provokatif unsurları ön plana çıkarır. Çoğu günün en tartışma yaratan konularının üzerine eğilir. Bu yapımların çoğunu izlerim. Ancak ortaya çıkarmak istediğim dizi neşeli, aile dostu ve bulmacaların eski yöntemlerle çözüleceği bir yapım."

18-09/20/the-good-cop-fotograf.jpg

THE GOOD COP OYUNCU KADROSU

The Good Cop'ın oyuncu kadrosunun kalanını Monica Barbaro (Cara Vasquez), Isiah Whitlock, Jr (Burl Loomis), Frank Whaley (Joseph Privett), Brooke Carrell, Muhammad Abuhaikal, Matthew Saldivar, John Scurti (Wendell Kirk) ve Bill Kottkamp (Ryan) gibi isimler oluşturuyor.

Pat Irwin'in müziklerini yaptığı dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ise Andy Breckman, Randy Zisk, Howard Klein ve Tony Danza yer alıyor.

"The Good Cop" Türkçe Alt Yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin