Maniac dizisi yarın Netflix'te! Maniac konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu

Netflix'in iddialı yapımlarından Maniac 10 bölümlük sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Maniac dizisiyle ilgili detaylar...

Cary Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation) ve Patrick Somerville (The Leftovers) imzalı "Maniac" dizisi için artık geri sayım başladı.

NETFLIX'İN MERAKLA BEKLENEN DİZİSİ MANIAC BAŞLIYOR!

Dizi, 10 bölümlük sezonuyla 21 Eylül'de Netflix platformundaki yerini alacak. Bölümlerin süresinin uzunluğu ise 23 ila 44 dakika arasında değişmekte.

Hakon Bast Mossige ve Espen PA Lervaag ikilisinin arkasında olduğu aynı isimdeki Norveç yapımı diziden uyarlanan dizinin başrollerinde Emma Stone ve Jonah Hill ikilisi yer alıyor.

"MANIAC" KONUSU

Dizi, işlerin planlandığı gibi gitmediği gizemli bir ilaç deneyinin son aşamalarına katılan Annie Landsberg (Emma Stone) ve Owen Milgrim (Jonah Hill) adlı iki yabancının öyküsünü anlatıyor.

18-09/20/maniac-netflix.jpg

Annie, annesi ve kız kardeşi ile olan karmaşık ilişkisinde sıkışıp kalmış, hayattan tad almayan ve umutsuz birisiyken; New York sanayicilerinden birinin beşinci çocuğu olan Owen ise tartışmalı bir şizofren teşhisi ile yaşamı boyunca baş etmek zorunda kalmış birisidir. Hayatlarından memnun olmayan iki isim, Dr. James K. Mantleray'ın (Justin Theroux) akıl hastalıkları ve kalp kırıklıkları gibi akılla ilgili her türlü sorunu iyileştirebileceğini iddia ettiği bir ilaç tedavisi için diğer on yabancı ile birlikte üç günlük deneme programı için Neberdine Pharmaceutical & Biotech binasına gider.

Bu üç günlük deneme programının herhangi bir yan etki ya da komplikasyon oluşturmayacağı ve tedaviye katılan deneklerin yaşadığı tüm sorunların sonsuza dek çözüleceği iddia edilse de işler planlandığı gibi gitmeyecektir...

18-09/20/maniac-posteri.jpg

MANIAC OYUNCU KADROSU

Maniac'ın oyuncu kadrosunun kalanı Oscar ödüllü Sally Field (Dr. Greta Mantleray), Sonoya Mizuno (Dr. Fujita), Billy Magnussen, Aaralyn Anderson (Belle Milgrim), Geoffrey Cantor (Frank), Christian DeMarais (Mike Milgrim), Julia Garner (Ellie Landsberg), Sejal Shah, Alexandra Curran (Holly Milgrim), Josh Pais (Andy) ve Rob Yang (Matt Ming) gibi isimlerden oluşuyor.

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ise Jonah Hill, Emma Stone, Cary Fukunaga, Michael Sugar, Doug Wald, Kruke Kristiansen, Anne Kolbjornsen, Espen PA Lervaag, Kjetil Indegard, Ashley Zalta ve Patrick Somerville yer alıyor.

"Maniac" Türkçe Altyazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin