Snowfall dizisi 3. sezon onayını aldı!

FX'in Snowfall dizisi ile bir sezon daha... Snowfall 3. sezon detayları...

Amerikan kablolu kanallarından FX, Los Angeles'ta 1980'li yıllarda ortaya çıkan krek-taş kokain salgınının ilk günlerine odaklanan hikayeye sahip dizisi "Snowfall"a resmi 3. sezon onayını verdi.

FX'TEN BİR DİZİSİNE DAHA ONAY ÇIKTI!

20 Eylül'de ekranlara gelecek "Education" isimli bölümle devam etmekte olan ikinci sezonunu sonlandıracak dizi böylelikle yeni sezon onayı haberi için hayranlarını bekletmemiş oldu.

18-09/20/snowfall-3-sezon-1537423264.jpg

SNOWFALL 3. SEZON DETAYLARI

Snowfall'ın üçüncü sezon bölümleri 2019 senesi içinde izleyiciyle buluşacak. Yeni sezonun bölüm sayısı hakkında şimdilik bilgi verilmese de dizinin ilk iki sezonunun 10'ar bölümden oluştuğunu belirtelim.

FX Networks ve FX Productions Orijinal Programlama Eş Başkanı Eric Schrier yeni sezon onayı hakkında "Snowfall'un izleyici ve olumlu yöndeki eleştirilerinin ikinci sezonda büyüdüğünü görmek harika bir şeydi. Yaratıcı ekip harika bir iş çıkardı. Üçüncü sezon için beklentilerimiz yüksek" ifadelerini kullandı.

18-09/20/snowfall-dizisi-fx.jpg

Damson Idris (Franklin Saint), Carter Hudson (Teddy McDonald), Sergio Peris-Mencheta (Gustavo "El Oso" Zapata) ve Emily Rios (Lucia Villanueva) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin hikayesi; krek-taş kokain salgınının ilk evrelerini yansıtırken, bu salgının toplum üzerindeki etkilerine odaklanıyor.

FX Productions yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu John Singleton, Eric Amadio, showrunner Dave Andron, Thomas Schlamme, Michael London ve Trevor Engelson'dan oluşuyor.

Bu gelişmeyle birlikte Fargo (4. sezon), Pose (2. sezon) ve American Horror Story (10. sezon) dizilerinin ardından bir başka FX dizisi daha yeni sezon onayını cebine koymuş oldu.

"Snowfall (FX)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin