Pup Academy 2. sezon Netflix'te başladı! Yeni sezonda neler olacak?

Yeni sezonda uğursuz bir plan yeni bir tehdidi beraberinde getirir. Pup Academy 2. sezon Netflix'te başladı! Detaylar...

Hikayesi dünyanın en sevimli ve en meraklı yavru köpeklerinin gittiği sıra dışı bir okulda geçen "Pup Academy" 2. sezonuyla geri döndü!

İzleyiciyi tüylü dostlar ile ilgi çekici bir yolculuğa çıkaran dizinin yeni sezon bölümleri 15 Aralık 2020 Salı günü Netflix kütüphanesine eklendi.

PUP ACADEMY 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Yeni sezonda Pup Academy'de yeni ders yılı başlarken; insanlar ve köpekler arasındaki bağı ortadan kaldırmak için tasarlanan uğursuz bir plan yeni bir tehdidi beraberinde getirir.

20-12/15/pup-academy-afis.jpg

Oyuncu ve seslendirme kadrosunda Christian Convery (Morgan), Don Lake (Charlie), Chance Hurstfield (Corazon) gibi isimlerin yer aldığı yapımın yeni sezonu süreleri 24 ile 45 dakika arasında değişen 7 bölümden oluşuyor.

Yeni sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Köpek Takımyıldızı Sönüyor" (25 dakika)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Spark Geri Dönmek İstiyor" (25 dakika)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Sokak Köpeğinin Günü" (25 dakika)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Kokuşmak" (25 dakika)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Kral Operasyonu" (25 dakika)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "En Değerli Köpek" (24 dakika)
- 2. Sezon 7. Bölüm: "Sokak Köpeğinin Son Günü" (45 dakika)

Aria Birch (Izzy), Dylan Schombing (Whiz), Riley O'Donnell (Spark) kadroda yer alan diğer isimler.

20-12/15/pup-academy.jpg

Air Bud Entertainment yapımcılığında hazırlanan dizinin senaryosunu Anna McRoberts kaleme alıyor. McRoberts ve Robert Vince projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar..

"Pup Academy" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin