Tiny Pretty Things dizisiyle ihanet ve yalanlarla dolu bir serüvene hazır mısınız?

Aynı isme sahip romandan uyarlanan "Tiny Pretty Things" dizisi 1. sezonuyla Netflix'te başladı! Tiny Pretty Things nasıl bir dizi? Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Kusursuzluğun çok yüksek bir bedeli vardır...

Sona Charaipotra ve Dhonielle Clayton'un aynı isme sahip romanından uyarlanan "Tiny Pretty Things" dizisi 1. sezonuyla 14 Aralık 2020 Pazartesi günü Netflix'te başladı!

TINY PRETTY THINGS NASIL BİR DİZİ?

Seçkin bir bale okulunda yıldız bir öğrencinin saldırıya uğraması, onun yerini alan öğrencinin ise yalanlar, ihanet ve kıyasıya rekabetle dolu bir dünyaya adım atmasını konu edinen dizinin oyuncu kadrosunda Lauren Holly (Monique Dubois), Kylie Jefferson (Neveah), Casimere Jollette (Bette Whitlaw) gibi isimler rol alıyor.

20-12/16/tiny-pretty-things-dizisi.jpg

Michael MacLennan'ın uyarlama senaryoyu kaleme aldığı Tiny Pretty Things'in sezonu 10 bölümden oluşuyor.

Süreleri 54 ile 58 dakika arasında değişen 1. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Beden" (58 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Esneklik" (58 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Gösteri" (56 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Başkaldırı" (55 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Bölünme" (57 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Yaşama Sevinci" (58 dakika)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Yakala ve Bırak" (56 dakika)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Rölöve" (54 dakika)
- 1. Sezon 9. Bölüm: "Uyanmak Yetmez, Kalkmak Lazım" (55 dakika)
- 1. Sezon 10. Bölüm: "Bıçak Kemiğe Dayandı" (58 dakika)

Sezonun açılış bölümünde Şikago'nun ünlü Archer Bale Okulu'na gelen balerin Neveah burada yeni acımasız rakiplerle karşılaşır ve okula sürpriz kabulünün ardındaki rahatsızlık veren gerçeği öğrenir.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Brennan Clost (Shane), Barton Cowperthwaite (Oren Lennox), Bayardo De Murguia (Ramon Costa), Damon J. Gillespie (Caleb), Anna Maiche (Cassie Shore), Daniela Norman (June Park), Michael Hsu Rosen (Nabil), Tory Trowbridge (Delia Whitlaw) gibi isimler rol alıyor.

20-12/16/tiny-pretty-things-poster.jpg

Peacock Alley Entertainment, Inc., Action Man Entertainment, Insurrection Media ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Michael MacLennan, Jordanna Fraiberg, Gabrielle Neimand, Kiliaen Van Rensselaer, Deborah Henderson ve Carrie Mudd'dan oluşuyor.

"Tiny Pretty Things" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin