Merve Mutlu
16 Aralık 2020 - 11:48
Gündem

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Savaşçı dizisi yayın hayatına hız kesmeden devam ederken, kadroya bir isim daha katılıyor. Özel Kuvvetler Komutanlığına, kamuoyunda bilinen adıyla "Bordo Bereliler"e mensup bir timin hikayesini anlatan dizi heyecan yaratmaya devam ediyor.

20-12/16/savasci.png

Oyuncu kadrosunda: Murat Serezli, Ege Aydan, Burç Kümbetlioğlu, Gaye Turgut Evin gibi isimlerin yer aldığı, Ekin Mert Daymaz'ı da yeni başrol olarak kadrosuna dahil eden dizinin kadrosunda önce Yasak Elma dizisine transfer olan Berk Oktay'ın daha sonra da Feyza Sevil Güngör'ün ayrılık haberi gelmişti. En son Erkan Meriç'in dahil olduğu diziye yeni bir oyuncu daha geliyor.

Tamer Karadağlı Savaşçı dizisine katılıyor, Göktürk Albay geliyor!

20-12/16/karadagli.png

Uzun soluklu bir dizi olan ve finalinin ardından geçen yıllarda yeniden başlayan Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Haluk karakteri ile izleyicilerin gönüllerini kazanan usta oyuncu Tamer Karadağlı'nın Savaşçı dizisine dahil olacağını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Pandemi nedeniyle sekteye uğrayan bu gelişmenin duyurusunu, profilinde paylaşan Karadağlı da onayladı. Karadağlı dizide Göktürk Albay karakterini canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin