Quantico 3. sezonda devam edecek oyuncular belli oldu!

Quantico'da yeni sezon öncesi gerçekleşen son gelişmelere ve oyuncu kadrosundan yeni haberlere kısaca bakalım.

Volkan Küçükel
22 Haziran 2017 - 17:16
Gündem

ABC'nin sevilen ajan draması Quantico'da artık üçüncü sezon hazırlıkları hız kazandı.

YENİ SHOWRUNNER VE OYUNCU KADROSU HABERLERİ

Yeni sezon öncesi gerçekleşen son gelişmelere ve oyuncu kadrosundan yeni haberlere kısaca bakalım:

* İkinci sezonun bitimiyle dizinin yaratıcısı Josh Safran, showrunner'lık görevini bırakmıştı. Üçüncü sezonda yürütücü yapımcı/showrunner olarak dümenin başına geçecek isim Code Black yaratıcısı Michael Seiztman oldu.

Seiztman, gelecek sezon hikayesinin ana hatlarını belirleme ve oyuncu kadrosunu toparlayıp güçlendirme konusunda çalışmalara başlamış durumda. Yapımcı, yeni sezonda CBS'in medikal draması Code Black'te de aynı kapasiteyle çalışmasını sürdürecek.

17-06/22/quantico-sezon-3.jpg

3. SEZONDA 4 İSİMLE YOLA DEVAM!

* Quantico'nun güzel yıldızı Priyanka Chopra ile birlikte ana kadrodan Jake McLaughlin ve Johanna Braddy; ikinci sezonda kadroya dahil olan Blair Underwood yeni sezon hikayesinde bizlerle olmaya devam edeceği kesinleşen isimler.

VEDA EDEN OYUNCULAR

* Yasmine Al Massri ve Pearl Thusi'nin ayrılıkları geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Bu iki oyuncuya veda ettik.

* Dizide düzenli rollerle karşımıza çıkan diğer isimlerden Aunjanue Ellis ve Russell Tovey ikilisinin geri dönmeleri beklenmiyor ancak bu konuda bir kesinlik yok. İkilinin en azından ana oyuncu statüsünde düzenli bir rolle yeni sezon hikayesinde olmayacaklarını söylemek mümkün.

* Quantico'nun prodüksiyonu New York'ta gerçekleştirilmeye devam edecek. Yazarlar odası ise Code Black gibi Los Angeles'ta olacak.

ABC Studios ve Mark Gordon yapımcılığında hazırlanan Quantico, 2015 senesinin sonbaharında ekran macerasına oldukça iyi izlenme oranlarıyla başlamışken, ilk sezonunun ikinci yarısından itibaren düşüş yaşamaya başlamıştı.

İkinci sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting ortalaması elde eden dizinin ilk sezon ile kıyaslandığında yüzde 45'lik bir düşüş gösterdiği gözlemlenirken, 2.8 milyon izleyici ortalaması ile ise ilk sezona göre yüzde 36'lık önemli bir düşüş yaşadığı görüldü.

17-06/22/quantico.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin