Türkiye'nin ilk Zombi dizisine sayılı günler kaldı!

Video paylaşım sitesi YouTube üzerinden yayınlanacak olan Türkiye'nin ilk Zombi dizisi Gave-Z geliyor.

Berfu Özlen
22 Haziran 2017 - 16:59
Gündem

İlk Türk yapımı Zombi dizisi olacak olan bağımsız yapım Gave-Z, online video paylaşma sitesi YouTube'da yayınlanacak. Birkaç gün içerisinde YouTube'daki kanalına yüklenmesi beklenen dizi, şimdiden bilim-kurgu ve korku hayranlarını heyecanlandırmışa benziyor.

Her ne kadar Türk yapımı korku yapımları beklenilenin altında performans göstermiş olsalar da, gerek dizi gerekse film sektöründeki zombi boşluğunu Gave-Z dolduracak. En son Onur Ünlü'nün YouTube üzerinden dizi yayınına başlamasının ardından, bağımsız yönetmenler için YouTube özgür bir alan sağlıyor. 

Dizinin konusu ne?

Nedeni belirsiz bir zombi salgınından 2 ay sonrasını anlatan dizi, salgından sonra ortaya çıkan kaos ve isyanı konu alıyor. Dünya çapında mutasyona yol açan virüsün; ne başlangıç noktası ne de çözümü bulunmaktadır. Devlet güçleri etkisiz durumda olup, hayatta kalanlara yardım edememektedir. Hayatta kalanlar örgütlenip ‘Gave’ adı altında; virüse çare aramaya başlarlar. İzmir üssüne gelen haber her şeyin değişmesine sebep olur. Tedavi umudu olan bir formül bulmayı başardıklarını, fakat uygulayabilmek için Z maddesine ihtiyaçları olduğunu iletirler. Z maddesini taşıyan grup üsse vardıklarında buldukları, macera dolu hikayelerini başlatır.

Büyük bir prodüksiyon değil ama ümit vaadediyor

Virüsün tedavisini bulmak adına yola çıkan 3 gencin hikayesini anlatacak olan dizi, bağımsız bir yapım olduğu için Holywood eşdeğerleri kadar pahalı bir yapım değil. Bu yüzden büyük bir prodüksiyon beklemek hata olur. Ama amatör girişimlerin ve ilklerin desteklenmesi adına olumlu bir yapım. 

25-30 dakikalık bölümlerden oluşacak olan dizi, 26 Haziran'da YouTube üzerinden yayınlanmaya başlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin