Quantico'nun yıldızı Priyanka Chopra'nın talihsiz kazası!

Priyanka Chopra, Quantico'nun New York'taki setinde tehlikeli bir sahnenin çekimi esnasında yere düşerek başına darbe aldı.

Volkan Küçükel
15 Ocak 2017 - 10:38
Gündem

ABC'nin ajan draması Quantico dizisinin yıldızı Priyanka Chopra'nın talihsiz kazası!

SETTE TALİHSİZ KAZA!

Variety'nin haberine göre oyuncu, dizinin New York'taki setinde tehlikeli bir sahnenin çekimi esnasında yere düşerek başına darbe aldı.

CHOPRA'NIN DURUMU NASIL?

Chopra'nın bu talihsiz kazanın ardından yakındaki bir hastaneye kaldırıldığı ve muayene edildiği belirtildi. Hastaneden taburcu olan oyuncu şu sıralar evinde dinleniyor.

Chopra'nın kendisini iyi hissetmemesi nedeniyle, ABC kanalının geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısına katılamadığı biliniyor. Gazetecilere verilen bilgiye göre aktris, doktorunun önerisi üzerine evde istirahat sürecini sürdürüyor.

Peki bu durum Quantico'nun çekimlerini etkileyecek mi?

Variety'nin haberine göre Chopra'nın durumu prodüksiyonu durdurmadı. Basın toplantısında verilen bilgiye göre oyuncu önümüzdeki haftadan itibaren yeniden çekimlere katılabilecek durumda olacak.

17-01/15/quantico-1.jpg

Chopra dışında Jake McLaughlin, Aunjanue Ellis, Yasmine Al Masri, Johanna Braddy, Russell Tovey, Blair Underwood, Pearl Thusi ve Aaron Diaz gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Quantico'da bu sezon Tracy Ifeachor, David Lim ve Henry Czerny gibi isimleri de konuk oyuncular olarak görüyoruz.

DÜŞEN REYTİNGLER İPTAL HABERCİSİ Mİ?

Bu arada dizinin izlenme oranlarının ilk sezona oranla düşmeye devam ettiğini de belirtelim. Geçtiğimiz sezonu 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.24 reyting oranı ve 4.34 milyon izleyici ortalamaları ile tamamlayan Quantico, devam etmekte olan ikinci sezonunda şimdiye kadar aynı kategoride 0.74 reyting oranı ve 2.836 izleyici ortalamaları ile yoluna devam ediyor.

Sezon ortası tatilinde olan dizi aranın ardından ikinci sezonuna yeni yayın dilimi olan Pazartesi akşamları devam edecek. Quantico, daha önceden Pazar akşamları izleyicilerle buluşuyordu. Bakalım bu değişiklik dizinin reytinglerinin düzelmesine katkı sağlayacak mı...

'Quantico' 2. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin