Quantico gün değiştirdi!

Pazar günü dizisi olan Quantico tatil dönüşünde gün değiştirerek ekran macerasını sürdürecek.

Volkan Küçükel
28 Kasım 2016 - 10:49
Yeni Bölüm

ABC'nin ikinci sezonu devam etmekte olan dizisi Quantico, dün akşam ekranlara gelen bölümüyle birlikte tatil molasına girdi.

Pazar günü dizisi olan Quantico tatil dönüşünde ise gün değiştirerek ekran macerasını sürdürecek.

YENİ YIL, YENİ GÜN

Priyanka Chopra'nın başrolünde olduğu dizi, tatil molasının ardından ikinci sezonuna yeni yayın dilimi olan Pazartesi akşamları (10/9c.) devam edecek. Sezonun dokuzuncu bölümü 23 Ocak'ta ekranlara gelecek. Duyuru, Quantico'nun heyecan ve her zamanki gibi izleyiciyi ters köşeye yatıran sonbahar finali bölümünün bitiminin ardından yapıldı.

16-11/28/quantico-twitter.png

CONVICTION'IN YERİNİ ALACAK

Bu kararın ardından Quantico büyük ihtimalle şu anki saat dilimini kullanan Conviction'ın yerini alacak. ABC, hatırlanacağı üzere Hayley Atwell'in başrolünde olduğu ve ilk sezonu 13 bölümden oluşacak dizinin devamı için ek bölüm siparişi vermeme kararı almıştı.

REYTİNGLERİ NE DURUMDA?

Priyanka Chopra dışında Jake McLaughlin, Aunjanue Ellis, Yasmine Al Masri, Johanna Braddy, Russell Tovey, Blair Underwood, Pearl Thusi, Aaron Diaz, Tracy Ifeachor, David Lim ve Henry Czerny gibi isimleri izlediğimiz Quantico, ilk sezonunun ardından düşen izlenme oranlarıyla yola devam ediyor.

16-11/28/maxresdefault-1480319022.jpg

Dizi, ikinci sezonunda şimdiye kadar gösterdiği performansla 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.8 reyting oranı ve 2.92 izleyici sayısı ortalamalarını elde etmiş durumda. Geçtiğimiz sezon bu rakamlar 1.24 reyting oranı ve 4.34 milyon izleyici ortalaması seviyesindeydi.

Bakalım kanalın bu hamlesi Quantico'nun geleceğini nasıl etkileyecek?

'Quantico' 2. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin